Fortnite

Frusztráló Buried Treasure bugot talált egy játékos – Az Epic Games reagált, javítást ígérnek


Nem teljesen hibátlan a Battle Royale új tárgya. Az Epic már dolgozik a javításán.

A Buried Treasure a v8.01-es frissítéssel érkezett a játékba, s a térképnek hála a játékosoknak újabb lehetősége nyílt arra, hogy magas szintű lootot szerezzenek. Maga a tárgy pofon egyszerűen működik, a térkép elvezet minket egy véletlenszerűen kiválasztott pontra a pályán, ahol egy hatalmas “X” jelöli a kincs helyét. A megjelölt területet pedig ha jól megcsapkodjuk a csákányunkkal, egy kincses láda “mászik elő” a földből. Ezt a ládát valamivel hosszabb idő kinyitni, mint egy sima Chestet, de a végeredmény bőven megéri a fáradozást, ebben az elásott kincsesládában ugyanis hemzsegnek a Legendary tárgyak.

Egy kellemetlen hiba miatt viszont nem mindig vagyunk képesek előásni a kincsesládákat, ez pedig éppen amiatt történik, mert a helyüket a játék tényleg véletlenszerűen választja ki. Sajnos jelenleg a Buried Treasure-t a Volcanic Ventek (vulkanikus szellőzők, gejzírek) alá is rejtheti a játék, ami gyakorlatilag megszerezhetetlenné teszi a lootot.

Sean Hamilton, vagy ismertebb nevén MrPopoTFS, az Epic Games közösségi koordinátora gyorsan reagált a fent említett problémára, elmondta, ez egy meglehetősen kínos hiba, köszöni a videóbizonyítékot, amit már tovább is küldött a fejlesztőknek.

Ugyan maga a hiba meglehetősen ritkán fordul elő, szinte biztos, hogy többen belefutottak már. Ugyan MrPopo a javítás megjelenéséről hivatalosan nem beszélt, jó eséllyel a v8.1-es frissítésben már megtalálható lesz a gyógycsomag.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva