Hearthstone

Velük rendesen befürödtek: 5 epic, amiket szinte soha nem látunk játék közben


Mutatjuk a legnépszerűtlenebb epic lapokat.

Folytatjuk sorozatunkat, melyben ritkaságra lebontva megnézzük, hogy a standard metában mely kártyák látnak legkevesebbszer paklit. Tegnap a rare lapok voltak terítéken:

Ezeket alig játssza valaki: jöjjön a standard meta 5 legnépszerűtlenebb rare kártyája!

Ma az epic kártyákkal folytatjuk. Nézzük a listát!

1.Biteweed – 0.001%

Biteweed(55576).png

Őőő….szegény ember Edwinje? Még csak ezt sem mondhatnánk, ugyanis mindössze fele annyiba kerül kettő ilyet kraftolni, mint Van Cleefet. Tényleg nem tudjuk, hogy mire gondolt a Blizzard a lap megalkotásakor, valószínűleg csak kifogytak az ötletből, mert mikor is játszana az ember Biteweedet, ha már a játék kezdete óta létezik egy erősebb verzió? Oké, elvetemült nagy/nagy lényekre izgulók talán elgondolkodtak mindhárom berakásában, de véges az olcsó lapok száma, sokszor jó ha Edwinbe bele tud pumpálni 2-3 lapot az ember.

Edwin VanCleef(3).png

2. Spectral Pillager – 0.003%

Spectral Pillager(62945).png

Zsinórban két kiegészítőn keresztül  (Un’goro-Frozen Throne) kapott olyan lapot szegény Rogue, amiből akkor nyerünk ki nagy értéket, ha minél több másik kártyák kijátszunk vele együtt. A Biteweednél Edwin miatt nem volt okunk ezt megtenni, a Spectral Pillager viszont szimplán drága, nem sok minden fér ki mellé. A combo egyébként az egyik legjobb kulcsszó, mert emiatt el kell gondolkodni, hogy kirakjam-e az olcsó lapom, vagy tartogassam aktiválásra – egyszer még oké, de ezek a lapok, melyekhez több is kéne az érték kinyeréséhez nem valószínű, hogy valaha a meta részei lesznek (ahhoz ennél erősebet kell tudnia, mint a már sokat említett legendary-nek).

3. Worgen Abomination – 0.003%

Worgen Abomination(89412).png

Ennek a lapnak az elemzését nem szeretném hosszan elhúzni, hogy miért nem jó, inkább beszéljen helyettem egy kép:

Baron Geddon(539).png

4. Furnacefire Colossus – 0.003%

Furnacefire Colossus(62924).png

Nem sok mindent lehet írni erről a kártyáról. A 6 mana 6-6 elég gyenge, az ötlet nyilván az volt, hogy ha épp nincs szükség egy fegyverre, azt kidobhatjuk, de a paklik egyik fele rendelkezik leszedéssel, ekkor csúnyán büntet az effekt, másrésze meg örül, ha 6 manánál mindössze ennyire tellett és túlüt minket.

5. Glacial Mysteries – 0.003%

Glacial Mysteries(62869).png

A Blizzard rendesen beijedt a Mysterious Challenger egykori dominanciájától, így egy olyan lapot csinált, amihez nem jár test…mindezt 2 manával drágábban…oké, a Mage secretek jóval erősebbek a Paladinnál, azonban 8 mana az 8 mana – miért is játszana egy Aggro Secret Mage ezzel a kártyával, amikor a leglényegesebbet (Explosive Runes) ki tudja csalni 3 manánál egy Kirin Tor Mage-dzsel?

Mysterious Challenger(22394).png

Kirin Tor Mage(411).png

Explosive Runes(76906).png

Ha a teljes listára kíváncsiak vagytok, akkor ide kattintsatok!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva