R6

Bugos szezon: térkép alá esés, random áramütés a falból, zárt ablakon való vaultolás Outbacken


Lesz mit kijavítani a következő napokban.

Lassan egy hete élvezhetjük a Rainbow Six Siege legújabb szezonját, az Operation Burnt Horizont minden szerethető és kevésbé szerethető elemével együtt. Utóbbi kategóriába esnek a bugok, melyek függetlenül a két hetes tesztszerver periódustól (mely ilyen szempontból szerencsére háromra növekszik a következő szezontól), valahogy mindig megérkeznek éles szerverekre is – nyilván egy részük.

Most ebből mutatunk nektek egy válogatást, melyet érdemes végignézni, hogy készülhessen ezekre (pontosabban egy részükre) az ember: például az áramütést ne teszteljük 2-3x való visszamenéssel.

Jöjjön tehát Jäger Himself Too videójának 3 legkomolyabb hibája!

Kezdjük rögtön egy új hellyel az Outbacken, melyen nem lehetne beugrani, ugyanis egy zárt ablakot láthatunk. Nos a játék mégis engedi, így erre figyeljünk oda védőként! 

Folytassuk az említett áramütéssel: nekem még nem sikerült rájönnöm (kommentben jöhet, ha nektek igen), hogy egészen pontosan mikor és melyik falaknál történik, azonban a rappel után engem is többször rázott meg a játék – ne próbálgassuk egynél többször, válasszunk ilyenkor más útvonalat.

Végezetül zárjuk a sort egy Oregonon összehozható hibával: konkrétan a föld alá esett a streamer hölgy, miután vaultolt az egyik ablakon -végül pár másodperc zuhanás után meghalt. Lil_Lexi arckifejezése aranyos volt!

Nos egyre inkább úgy tűnik, hogy noha a plusz egy hét várakozás a következő szezontól fájdalmas lesz rajongói szemmel, azonban a bugok kijavítása érdekében szükség van rá – így talán megússzuk az ilyeneket is:

Előfordult már, hogy rengeteg MMR-t buktál egy meccs után? Nem nálad van a gond!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva