R6

Top 3 védő fegyver, avagy kik rendelkeznek a legkomolyabb arzenállal


Figyelem: félig szubjektív lista következik.

Könnyedebb anyag következik: jöjjön a lehetetlen, avagy melyik az a 3 védekező operátorokhoz tartozó fegyver, mely véleményem szerint a legerősebb. A lista szubjektív!

Nos mielőtt belekezdenénk, nézzük meg milyen összetevői vannak egy fegyvernek:

  • sebzés
  • tölténytár
  • tűzsebesség (rate of fire)
  • választható kiegészítők (attachment)
  • visszarúgás (recoil)
  • rácélzás gyorsasága (ADS)

Ebből az első három teljesen objektíven megállapítható, viszont a kiegészítőknél alapvetően a saját játékstílusunkon múlik, hogy melyiket preferáljuk, így az szubjektívebb – ahogy az ADS-t is érzetre lehet csak megállapítani, ha az ember le nem méri az összes fegyvernél stopperrel. A visszarúgás mértékét pedig ugye játékon belül mutatja egy ábra.

Ezek alapján nézzük a három legjobbat!

1.Jäger – 416-C Carbine

Képtalálat a következőre: „jäger 416-c”

Statisztika:

Jäger azon kevés védők egyike, akik Assault Rifle fegyverrel rendelkeznek, rögtön nem egy gyenge verzióval. Noha a tűzsebesség elmarad a játék egyik legjobb fegyverétől, Ash R4-C AR-jétől, azonban a sebzése több, a tölténytár mérete teljesen jó és a visszarúgás szinte alig érezhető. Egy másik apróbb gyenge pont, hogy az ADS kicsit lassú, de mindezektől függetlenül én ezt tartom a legerősebb fegyvernek a védők közül.

2. Maestro – ALDA 5.56

Képtalálat a következőre: „Maestro - ALDA 5.56”

Statisztika:

Alapvetően nem szeretem az LMG-ket a játékban, mert lassabban lehet rácélozni velük, de Maestro fegyvere nagyon jó. Noha ez a hibája neki is megvan, azonban a 900-as fire rate óriási (összehasonlítva: Finka LMG – 680, Gridlock LMG – 650), mellette a tölténytár és a sebzés is rendben van – az ACOG sight pedig egy igencsak fontos bónusz.

3. K1A – Vigil

Képtalálat a következőre: „K1A - Vigil”

Statisztika:

Megmondom őszintén nagyon meglepődtem, amikor megnéztem a statisztikát, hisz sebzésben jóval, tűzsebességben picit rosszabb, mint Jägeré, pedig játékon belül nem így éreztem. Tudom, hogy sokaknál nem férne fel a listára, ezért is írtam, hogy szubjektív, de személy szerint imádom: baromi könnyű vele lőni, ugyanis ennél kisebb visszarúgással kevés fegyver rendelkezik – ha esetleg nem jött volna össze a kill, akkor meg még mindig elő lehet kapni a C75/SMG-12 kettős egyikét.

A napokban a támadókkal folytatódik (és egyben zárul is) a sorozat.

forrás

borító: 1 , 2

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva