PUBG

Újabb infók érkeztek a taktikai pajzsról


A taktikai pajzs hamarosan bekerülhet a játékba.

A taktikai pajzs rendkívül megosztó a PUBG közösségen belül, de ettől függetlenül mindenki kíváncsi rá, hogy milyen módon kerül majd be a játékba. Ezúttal egy érdekes információ érkezett, amit egy olyan játékos osztott meg, aki a PUBG közösségi menedzserével volt egy meccsben. Épp ezért érdemes fenntartásokkal kezelni az információkat.

“Héj! Szóval egy évvel ezelőtt lehetőségem adódott jó pár meccset játszani Hawkinzzal, így kérdezhettem tőle a taktikai pajzzsal kapcsolatban, amin mindenki csodálkozott. Aztán valami hasonlót fűzött hozzá: Igen, a taktikai pajzs be fog kerülni, de nem mondhatok túl sokat, mindössze annyit, hogy ez a folyamat jóval hosszabb, mint gondoltuk, hiszen hasonló fizikája lesz, mint a töltények elleni ellenállásának a járművek esetén […]”

Sajnos konkrét válasz még mindig nincs arra, hogy mikor kerülhet be a játékba az új tárgy, de Zendrex megkérdezte Hawkinztól azt is, hogy szerinte mikorra várható.

“Ez egy nagyon nehéz kérdés, de ha tippelnem kellene, akkor 2019 Q2-t vagy Q3-at mondanék”

Hamarosan tehát megérkezhet a pajzs, ha igazak az információk. A késés miatt viszont biztos nem megy minden simán a tesztelés során, hiszen a pajzsot eredetileg 2018-ban akarták kiadni, ennek ellenére a mai napig nem érkezett meg.

Forrás

Ezt olvastad már?

A PUBG Corp. megerősítette: Nyugalom, jön a taktikai pajzs!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva