Apex Legends

Dr.DisRespect kiállt a PUBG mellett: “Sokkal szórakoztatóbb nézni, mint az Apexet”


Dr.DisRespect ismét érdekes kijelentést tett.

Bár túl sok újdonság nem érkezett az utóbbi időbe a PUBG-be, épp ezért tolják olyan sokat az Apex Legends-et mostanában a játékosok. A Twitch-en pedig a nézők is előszeretettel fogyasztják az Apex tartalmakat, az elmúlt hónapban egyből a trónra került a Respawn új játéka.

A kezdeti hype után még mindig remekül tartja magát az Apex, ami természetesen az ingyenességének is köszönhető. Az Apex az elmúlt hónapban a legnézettebb játék volt, köszönhetően a rengeteg streamernek, ellenben a PUBG csak a 8. helyre fért be, de a Fortnite-ot is visszaelőzte már a League of Legends. Viszont Dr.DisRespect szerint a PUBG-t mégis sokkal élvezetesebb nézni, mint az Apexet, ezt a streamjébe mondta el a népszerű véleményvezér.

A PUBG mellett a Fortnite-ot is izgalmasabb nézni a streamer szerint. A játékmenet már más kérdés, a DOC szerint abban már remekel az Apex, amit leginkább az Overwatch-hoz hasonlított, ellenben ha arról van szó, hogy melyiket jobb nézni, akkor már a PUBG-re teszi a voksát.

Szerintünk rendkívül nehéz összehasonlítani a két játékot, de az Apex esetén jelentősen kevesebb a loot idő, ami a PUBG nézésekor elég unalmas. Persze ez nagyban függ az adott streamertől, mert mondjuk KODIAK és shroud teljesen másképp játékstílussal játszik, még ha a játék ugyan az is.

Ezt olvastad már?

100 ezer sub! Ninja borzasztóan lemaradt, shroud a Twitch új királya!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva