Counter Strike

Az Astralis és a NiP átgázolt ellenfelén, a FaZe majdnem kiesett – ECS 1 hét összefoglaló


Elrajtolt az ECS 7, szezonja, azon belül is az első hét.

Új, izgalmas formátummal és rengeteg pénzzel indult tegnap a FACEIT netes ligája. Az első 8 csapat meg is kezdte az ágrajzot, jött a papírforma, de a FaZe gyenge kezdése majdnem hatalmas bravúrt hozott a VP-nek.

Új formátum, a legjobb csapatok, összesen 750 000 dollár! Először kerül magyarul is képernyőre az ECS

A nap első meccse az Astralis-LDLC volt, a franciák semmi meglepetést nem okoztak. Összesen 11 kört hoztak két pályán a világelső Astralis ellen, LOGAN március 5-én lépett ki tőlük, szinte romokban a szervezet. Ezzel a meccsel párhuzamosan ment a North-AVANGAR, ahol kisebb nevek nagyobb mérkőzést vívtak. A dánok rendesen megizzasztották a kazahokat, akik végül egy három pályás küzdelem keretei közt 2:1-re tudtak győzni. Az AVANGAR mostanában elég jól teljesít, ezen a meccsen Jame brutális formában volt.

Ezek után jött a másik két meccs, ahol a NiP találkozott az orosz forZe-al, akiket viszonylag könnyen vertek el 2:0-ra, az oroszok összesen 19 kört hoztak két mapon. A FaZe-VP összecsapás azonban sokkal izgalmasabb volt. Szinte senki sem várta, hogy a VP bármi érdemlegeset fel tud mutatni, ennek ellenére az első pályát 16:5-re nyerték meg. Ezek után a FaZe összekapta magát, és Infernón már 16:9-re lehozta a meccset, bár itt is voltak azért komolyabb botlásaik, MICHU ki is használta, hogy nem néztek rá az alap pozira:

A mapot viszont 16:9-re nyerte az európai sztármix, és nagy nehezen Cache-t is összehozták. A FaZe az egész meccset NiKo elképesztő formájának köszönheti, nem csak hogy sokat lőtt, hanem nagyon fontos clutch-okat is hozott:

Jelenleg pedig így néz ki az ágrajz, ma este 20:00-kor indul tovább a liga, várunk titeket a gamer.hu hivatalos twitch csatornáján!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva