R6

Top 3 támadó fegyver, avagy kinek a lövésébe nem szeretnénk belenézni közelről


Jöjjenek a támadók is.

Tegnap egy két részes sorozat első felét olvashattátok, melyben a 3 legjobb védő fegyvert próbáltam összeszedni statisztika+egyéni tapasztalatok alapján:

Top 3 védő fegyver, avagy kik rendelkeznek a legkomolyabb arzenállal

Most a támadók jönnek, illetve egy ismétlés, mely a rend kedvéért itt kell, hogy álljon, de aki a tegnapit olvasta, az ugorjon a listára.

Nos mielőtt belekezdenénk, nézzük meg milyen összetevői vannak egy fegyvernek:

  • sebzés
  • tölténytár
  • tűzsebesség (rate of fire)
  • választható kiegészítők (attachment)
  • visszarúgás (recoil)
  • rácélzás gyorsasága (ADS)

Ebből az első három teljesen objektíven megállapítható, viszont a kiegészítőknél alapvetően a saját játékstílusunkon múlik, hogy melyiket preferáljuk, így az szubjektívebb – ahogy az ADS-t is érzetre lehet csak megállapítani, ha az ember le nem méri az összes fegyvernél stopperrel. A visszarúgás mértékét pedig ugye játékon belül mutatja egy ábra.

Ezek alapján nézzük a három legjobbat!

1. Fuze – AK-12

Statisztika:

Fuze rengeteg hátránnyal rendelkezik: egyike a viszonylag kevés egyes sebességű támadónak, nincs Shotgunja/SMG-je másodlagos fegyvernek és eszköze is baromi könnyen kikerülhető – azt viszont nem lehet tőle elvenni, hogy az AK-12 fegyvere prémium kategória. Véleményem szerint ez a támadók legerősebb fegyvere: nagy sebzés, nagy tűzsebesség és nem vészes a visszarúgása sem. Egyedüli apró hátrány, hogy az orosz attachmentekkel rendelkezik, de ezeket lehet, hogy csak én nem szeretem annyira, úgyhogy nem vettem bele igazán a tényezők közé.

2. Jackal – C7E

Képtalálat a következőre: „jackal c7e”

Statisztika:

Megmondom őszintén Jackalt mindössze egy hete vettem meg, de villámgyorsan az egyik kedvencem lett fegyverek terén. Shotgunja nagyon értékes lyukak nyitására, a C7E kapcsán pedig éreztem, hogy igencsak erős, úgyhogy megnéztem a statisztikákat rögtön az első meccs után és nem ért meglepetés. Körülbelül Fuze fegyverével van egy szinten, ennek picit kisebb a tűzsebessége, de minimálisan nagyobb a sebzése – ha valaki ezt a kettőt felcserélné, egy szavam nem lenne, nem egyszerű relációs jelet vonni kettejük AR-e közé.

3. Twitch – F2

Képtalálat a következőre: „twitch F2”

Statisztika:

Tegnap Vigil fegyvere kapcsán úgy éreztem a 3. helyre egy szubjektívebb darab került – végül a visszajelzéseitek alapján egyetértettetek velem. Kíváncsian várom, hogy Twitch fegyvere dobogóra tétele után is ez lesz-e, hisz a 37-es sebzés minden, csak nem magas, azonban nem hagyhattam ki, mert nagyon komolyan darál. Noha a tűzsebesség nem mindig és főleg nem mindenkinél előny (Mira Vectorját nagyon nehéz kontrollálni), ám véleményem szerint a FAMAS a 980-as (!) fire rate-hez mérten abszolút vállalható visszarúgással rendelkezik – illetve bár játék közben nem ez az elsődleges szempont, de gyönyörű a kialakítása.

Aki esetleg hiányolná Ash R4-C fegyverét a listáról: azt gondolom, hogy az ACOG elvétele utána nem fér fel a dobogóra – nálam legalábbis.

forrás

borító: 1 ; 2

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva