PUBG

A PUBG FPP vagy TPP játék inkább? – Avagy, melyik móddal játszanak többen


FPP vagy TPP? Ez itt a kérdés!

Hazánkban az FPP mód rendkívül népszerű, ám a PUBG a kezdetekben nem tartalmazta, csak a TPP módot. Az FPP csupán a játékosok nyomására került bele, lassan már két éve annak, hogy Brendan Greene bejelentette az FPP módot. Azóta már annyira megszoktuk, hogy nem is a PUBG lenne, ha nem lenne benne FPP mód. Viszont attól, hogy nálunk ilyen népszerű, nem feltétlenül mindenhol. A kínai régiókban a TPP jóval népszerű, de mi a helyzet úgy általánosságban? Ezt a pubgmap.io elemzései segítségével könnyedén kideríthetjük.

A játékosoknak mindössze csupán a 18,55 %-a játszik FPP-ben, a maradék 81,45 % a TPP-t preferálja. Jól látszik, hogy Európában a legnépszerűbb az FPP mód, itt a játékosok 51,33%-a játszik első személy nézetben. Délkelet-Ázsia és Észak-Amerika fej-fej mellett a második a maguk 30 %-os FPP arányával. Ázsiában szinte mindenki a TPP-t nyomja. A képet árnyalja, hogy bizonyos régiókban (Japán, Kakako, Korea) csupán a TPP mód támogatott, így az FPP-vel esélyük sincs játszani.

Sokszor érdekes döntést hoz a PUBG Corp. a játékot illetően, de abba nem igazán gondolunk bele, hogy sajnos nem mi vagyunk az elsődleges célközönség. Épp ezért kerülhetett be a Flare Gun legutóbb, amiért bár rengetegen lázadoztak, könnyen lehet, hogy az ázsiai játékosok imádják, érthető módon pedig a többség igényét akarják kielégíteni a fejlesztők.

Ezt olvastad már?

“Nem kell ide PUBG 2.0 – Elbasztuk, de itt leszünk még 10 évig”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva