PUBG

Egy korszak zárul le? – Brendan Greene titokzatos új projektbe kezdett


Amszterdamban kezd új életet Brendan Greene.

Brendan Greene, akit csak a PUBG atyjaként szoktak emlegetni úgy fest új ösvényre lép, ami nem biztos, hogy túl távol áll a PUBG-től. Egyelőre sajnos rendkívül ködösen fogalmaz az új terveivel kapcsolatban, amit csupán “Projekt Amsterdam”-ként emleget a twitter bejegyzésében.

A PUBG-nek azért nem fog teljesen hátat fordítani, továbbra is marad a kreatív igazgató, ám már csak tanácsadói szerepében azaz konzultálni fog a fejlesztőcsapattal is az ígéretei szerint. Viszont a fejlesztések feje Taeseok Jang lesz a továbbiakban, aki korábban a PUBG művészeti vezetője volt.

“Az elmúlt öt évem teljes egészében a battle royale-ról szólt. A kezdetektől, azaz amikor elkezdtem dolgozni a modon egészen addig, hogy elkészíthettem a saját a battle royale játékom, a PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS-ot. Egy nagyszerű utazás volt és olyan magasságokat értünk el, amiről sosem gondoltam volna, hogy lehetséges. Óriási álom vált valóra azzal, hogy láthattam hogy hova növi ki magát a játék. Nem tudom eléggé megköszönni a rajongóinknak és a PUBG Corp. nagyszerű csapatának, hogy mindez megtörtént.”

Greene a PUBG Corp. egy új lányvállalatában, a “PUBG Special Projects“-ben folytatja a továbbiakban pályafutását és immáron Amszterdamban lesz az új cége főhadiszállása. Kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni ebből az egészből. Reméljük, hogy sikerül ismét valami hasonlóan úttörő dolgot megalkotni Greene csapatának!

Sok sikert kívánunk a továbbiakban!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva