Gaming

Érkezik PC-re a Halo: The Master Chief Collection!


Nagy nap ez a mai, izgalmas időket élünk.

A Microsoft a saját műsorában erősítette meg a pletykát, miszerint a Halo: The Master Chief Collection tényleg megjelenik PC-re, méghozzá kibővítve. A csomag tartalma lesz immáron a Halo: Reach, mely a Combat Evolved előzményeit mutatja be.

Nem sima megjelenés lesz…

…ami viszont cseppet sem probléma, hiszen a PC-hez eddig nem sok köze volt a Halo sorozatnak. A felelősök azt találták ki, hogy a Halo: MCC nem egyben, egy nagy csomagként jelenik meg, hanem kronológiai sorrendben jönnek majd, epizódonként. Ez azt jelenti, hogy először érkezik a legfrissebb, a Halo: Reach, melyet majd a Combat Evolved követ. Később érkezik a Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST és a Halo 4.

Nem egy ócska PC-s port lesz!

A 343 Industries már most megerősítette, nagy figyelmet fordítanak majd a PC-s extrákra, hogy mind helyet kapjon a gyüjteményben. A Halo: MCC támogatni fogja a FOV állítást, a 4K felbontást, a testreszabható fps korlátozást és a billentyűzet kiosztás is módosítható lesz! Ultrawide képernyő támogatás? Mi sem természetesebb!

Uram, engedélyt kérek elhagyni a konzolt!

Az árról és a megjelenésről még nincs információnk, jó hír viszont, hogy a játék érkezik Steam-re is (!!!!), nem csak az MS saját üzletébe. Napjainkban, mikor mindenki saját digitális üzletet nyit (Discord, Epic, stb), és próbálja felborítani a világ egyensúlyát, jó érzés, hogy a Steam még mindig releváns. Ez egy igazán játéktörténelmi pillanat, boldogok vagyunk, hogy végre megjött, PC-n is játszható lesz a Halo sorozat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva