Hearthstone

Egy francia játékos elébe ment a következő teasernek: elspoilerezte a 2 újabb gonosztevőt is


Jön Dr. Boom és Rafaam.

Csigalassúságú tempóban érkeznek az információk az új kiegészítőről – már ha a teasereket annak lehet tekinteni, ugyanis semmi konkrétum nem derült ki, maximum találgatásokba lehetett belemenni.

Aki lemaradt volna a hangulatkeltő mini klipekről, annak mutatjuk a legutóbbit (benne található a 2. és abban az 1. is):

Ez gyorsan ment: itt a 3. teaser, melyen Witchwood utalásokat láthatunk

A közösség megunta ezt a tempót: egy francia Hearthstone játékos a következő teaser borítóképét szivárogtatta ki, mutatjuk:

La sorciére, magyarul a boszorkány áll rajta – két különböző képet láthatunk, úgyhogy az biztos, hogy ez az egy teaser még minimum hátra van. Az elsőn Dr. Boomot láthatjuk az eddigiek társaságában, rá utalt már a 3. teaser is. A másodikon pedig a League of Explorers legkevésbé fényes karrierjét befutó legendary-je, Arch-Thief Rafaam található – ő már az első kép szélén is látszódik háttal.

Dr. Boom(12182).png

Arch-Thief Rafaam(27254).png

Két kép, egyelőre ennyivel meg kell elégednünk, azonban esélyes, hogy rövidesen jön a videó is – átlag 2-3 (munka)naponta érkezett eddig egy darab a Blizzardtól Twitterén. Várjuk, bár jöhetne most már több infó is!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva