Fortnite

Már az első nap sejthettük, most viszont beigazolódott – Érkezik a Flintlock Pistol a játékba!


Egy új pisztoly érkezhet hamarosan a Battle Royale módba.

Az Epic úgy tűnik hamarosan ad egy kis törődést a a pisztolyt kedvelő játékosoknak, a v8.1-es frissítés forrásfájljai között ugyanis felbukkant egy új fegyver, a Flintlock pisztoly néhány kép és hangfájlja.

Összességében mindez nem egy váratlan fordulat, ugyanis a nyolcadik szezon elején közzétett a kiadó egy “összefoglaló” képet, amin jól látható az aktuális Battle Pass legfontosabb alakjai. Ámde ezek a karakterek nemcsak úgy magukban állnak ott, többen az új szezonban érkezett tárgyakkal pózolnak. Megtalálható a képen a Pirate Cannon, a Buried Treasure térképe, a háttérben a Baller jármű, valamint maga a kincsesláda is. A szemfülesek észrevehették, hogy a képen látható még két olyan fegyver, ami eddig hivatalosan még nem volt bejelentve, mégis nagyon valóságosnak tűnik. Az egyik a Flintlock (kovás pisztoly), a másik pedig egy íj, aminek még nem tudjuk a játékbeli megnevezését.

A Season 8 bemutatóképe, rajta a Flintlock és az íj – Epic Games

A legújabb frissítésből kiderült, a Flintlock van közelebb a megjelenéshez, legalábbis a forrásfájlok alapján, ugyanis már meg is található a fegyver modellje, valamint néhány hangja is a játékban. Ezek a fegyverek nem éppen a fegyvertechnológia csúcsai, habár korukban igazán meghatározó, forradalmi újítások voltak, ám mégsem lehet összehasonlítani mondjuk egy SCAR-ral. Ebből kifolyólag bizony a hangja sem lesz leányálom, hatalmasakat fognak dörrenni a Flintlock pisztolyok.

 

A hivatalos bejelentésre még várni kell, de az ilyen előrehaladott helyzetekben a tendencia az, hogy egy-két héten belül megjelennek a szóban forgó előbányászott tárgyak. Valószínűleg nem lesz “metamegváltó” a Flintlock, de biztosan jópofa újítása lesz a játéknak. A kalóztémát biztosan erősíteni fogja!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva