R6

Breach Charge – 3 indok, ami miatt megéri elkezdeni használni!


A buff sokat számított.

Új szezon, régi beidegződések? Ezen próbálunk most változtatni, ugyanis ne felejtsük el, hogy a Breach Charge elég jelentős buffot kapott, emlékeztetőül:

  • A lerakás animációja sokkal gyorsabb
  • A sebzés a támadó oldalon 150-ről 50-re csökkent
  • A hatósugár (az a terület, ahol sebződünk) a védő oldalon megnőtt
  • A halálos sebzés esetében a hatósugár viszont a védő oldalon csökkent

Főleg az animáció az, amire felhívnám a figyelmet, ugyanis sokkal rövidebb ideig vagyunk kiszolgáltatottak ezáltal. Get_Flanked videóban elemzi, hogy mennyivel jobb lett az eszköz:

Nézzük meg ennek a lényegét!

1.Vertikális játék

A vertikális játék erejét azt gondolom nem kell bemutatni senkinek: kész rémálom védőként az, ha nem elég az ajtókat, ablakokat figyelni, hanem felülről is lelőhetnek. Nos ezt olyan operátorokkal is megcsinálhatjuk, akiknél megszokásból Flash Grenade-et hozunk – nem rossz az eszköz, de leváltható bizonyos szitukban. A youtuber Hibanát hozza fel és Bordert: a gadgetjével együtt ekkora pusztítást tudunk végezni:

2. Csapdák eltakarítása

Mivel gyorsabban rakjuk le a robbanó eszközt, emiatt ha csöndben oda tudunk lopózni az ablakhoz, akkor megéri barikádra rárakni a Breach Charge-ot – nyilván akkor, hogy ha sejtjük, hogy csapda vagy épp szögesdrót van a túloldalt.

3. Egyéb eszközök megsemmisítése

Nem csak barikádokon keresztül tudunk megszabadulni dolgoktól, akár Castle falát is érdemes lehet ezzel kiszedni (nyilván a melee is működik, de az sokkal lassabb és hamar lebuktat), de Get_Flanked egy viszonylag ritkább szitut mutat: Maestro kameráitól is el lehet így búcsúzni.

Végezetül felsorolta, hogy kiken gondolkodna el ezen eszköz használatáról (hozzátéve, hogy legtöbbször szituációhoz kell igazodnunk):

Claymore: attól függ, hogy hányszor bizonyul ténylegesen hasznosnak a meccsek során. Thatcher, Twitch, Nomad (bár a Claymore szinergizál az Airjabbel ugye, szóval attól függ ezt mennyire tudjuk kihasználni).

Flash Grenade: ha csak nem egy ADS-t kell velük kifárasztani valami hasznosabb miatt, akkor a Breach Charge-ot javasolja.

A másik kettőt nem adná fel.

Egy próbát megér!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva