Counter Strike

Újraindul a Budapest Five: kolor és gabesson vezetésével alakult újra a csapat


Új világverő magyar lineup születőben?

Tegnap este jelentette be az organizáció az új csapatát, ami újra életet vihet a hazai scene életébe. Nem rég írtunk arról, hogy mozgolódás várható a BP5 háza táján, bár akkor még úgy tudtuk, gabessonékon kívül DeadFox is érkezhet. Ezzel kapcsolatban azonban tévedett informátorunk, egyelőre nem tér haza a HellRaisers-ben kispadra ültetett magyar játékos.

Magyar csapatban folytathatja DeadFox, valami készül a Budapest Five-nál

Az új felállás azonban még így is nagyot üt, újra rendes lineupban nyomja Barcode és gabesson, kolor pedig hazatért az ESG és a Vexed után. Az alap négyes az MNEB-es Revolte mixből áll, viszont ötödikként a többiekhez képest kevésbé ismert játékos csatlakozott a srácokhoz.

  • Málovics “gabesson” Gábor – support
  • Bana “Barcode” Kevin – carry
  • Domoszlay “Ádám ‘kolor’ Domoszlay” Ádám – awp, support
  • Atif “gejmzilla” Mustafa – igl+entry fragger
  • Hegedüs “SHIFTZZZ” Armand – második entry fragger

Megkérdeztük gabessont is az új csapatról, többek között arról, hogy miért döntött újra a profi játék mellett? Hogy született a lineup, illetve miért döntöttek SHIFTZZZ mellett?

“Újra profinak állok, megkaptam lehetőséget. Nem tudom mennyire érdemlem ezt most meg, de a múlt miatt jogosnak érzem. Mostanában elhanyagoltam a játékot, mert nem volt már kedvem a “szemétdomb kiskakasának” lenni, (kérlek ne értsétek félre ezt a kifejezést) de ebben most többet érzek. A lineupban adott volt ez a 4-es, enélkül bele sem kezdtünk volna. SHIFTZZZ története egyszerű, tehetséges. A többi lehetőséget pedig vagy nem ismerjük, vagy valahogyan csalódtunk bennük. A feltételek kedvezőek úgy érzem, játszanunk kell és viselkednünk, cserébe fizetést kapunk.” – nyilatkozott lapunknak.

Hat hónapos szerződésük van egyelőre, ezzel kapcsolatban gabesson elárult még egy titkot. Kolornak júniusig volt szerződése a Vexednél, azonban

“megállapodtunk, és kolort kivették gyakorlatilag 2 nap alatt. Végre úgy érzem, hogy olyan emberek állnak mögöttünk, akik szeretnek cselekedni.” – említette.

Szeretnénk sok sikert kívánni a srácoknak, reméljük lesz végre magyar csapat, akinek lehet komoly versenyen szorítani!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva