Fortnite

Hamarosan visszavonhatjuk az Item Shop vásárlásaink Refund Token nélkül is!


Ugyan más esetben ez az "alapfelszereltség" része, de végül is jobb később, mint soha!

Végre eljutottunk arra a pontra, ahol arról írhatunk, az Epic Games úgy döntött, ideje bevezetni az “Undo Purchase”, vagyis a “Vásárlás Visszavonása” funkciót.

Amióta létezik az Item Shop, komoly problémát jelent a rendszer működése. Valamilyen oknál fogva úgy gondolták a fejlesztők, hogy nem lesz szükség megerősítésre a vásárlások során, ami ugyan papíron egy gyors folyamatot eredményez, gyakorlatban viszont olyan eseteket kreált, amitől sokaknak a haja is kihullott. Egy rossz kattintás és máris a gyűjteményünkben landolt egy olyan tárgy, amit egyáltalán nem akartunk megszerezni. A gondosan kifarmolt V-Bucks pedig az enyészeté lett…

Így néz ki jelenleg a Refund rendszer

Ezt megkerülvén az Epic bevezetett egy Refund rendszert, ami felhasználónkét három visszaváltást engedélyez. Ezeket a Tokeneket egy hónapnál nem régebbi vásárlások esetében használhatjuk fel, ekkor természetesen a teljes árat visszakapjuk. De ebből is csak három darabot kapunk, ráadásul még mindig nagyon könnyen bele lehetett szaladni a véletlen vásárlásokba, így sokaknak csakis a hibák korrigálására ment el a három Refund Token, a ténylegesen megbánt vásárlásokra már nem jutott a zsetonokból.

Most újabb lendületet vesz az Epic Games és hamarosan bevezetik az “Undo” gombot az Item Shopba. Mindezt a Redditen közölte a közösséggel az egyik Epic alkalmazott, amikor néhány játékos számon kérte a kiadót, hogy a japán kliensben miért van lehetőség a vásárlás visszavonására, míg a világ többi részén még mindig szenvednek a véletlen vásárlásokkal.

Az Undo rendszer egy kisebb időkorláttal fog érkezni, vagyis minden vásárlás után 5 perce lesz a játékosoknak visszaváltani a hibás vásárlást, ekkor még Refund Token felhasználása nélkül.

A japán kliens egyébként regionális és kulturális különbségek miatt tartalmaz az első pillanattól kezdve Undo lehetőséget, ugyanis ott a PlayStation esetében az X és a O gomb funkciója eltér a többi régióétól, valamint a funkciók fel is cserélhetők, ez pedig sok esetben zavarodottságot tud okozni.

A vásárlás visszavonásának lehetősége tehát nagy valószínűséggel hozzánk is hamarosan eljut, ezzel valamivel felszabadultabbá téve a vásárlást!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva