Apex Legends

Itt kezdődik az élet! – Ninja 1 millió dollárért streamelte az Apexet


Az exkluzív tartalom mellé egy meglehetősen szép összeg dukált.

A mai világban egy kis szerencsének köszönhetően bárki milliomossá válhat. Ninja példája ezt remekül igazolja, hiszen pár éve még senki sem ismerte, viszont ma már szinte minden fiatal tudja, hogy kiről van szó. Annak ellenére, hogy Ninja Twitch nézettsége már nem a régi, az óriási követőtáborából mit sem vesztett a Fortnite játékos, ennek köszönhetően pedig már csak a nagyobb cégek tudják megfizetni a streamert.

Abból is látszik, hogy az EA mennyire bízott az Apex Legends sikereiben, hogy még 1 millió dollárt (~278 millió forint) sem sajnáltak kiadni azért, hogy a streamer népszerűsítse a játékot.

A Reuters információi szerint Ninja ennyiért vállalta azt, hogy kipróbálja az Apex Legends-et az első napon, illetve hogy megossza a közösségi platformjain a hírt. A Kotaku információi szerint Ninja korábban 600 ezer dollárt kért egy rendezvényen való szereplésért. Nyilvánvaló volt mindenki számára, hogy a népszerűbb streamerek nem ingyen csinálják mindezt, hiszen kint volt mindenkinek az “Apex Legends partner” felirat, ami azóta már lekerült Ninja streamjéről, de nem csodáljuk, hiszen ez a pénzmennyiség még talán az EA-nek sem olyan kis falat. Ninja vetélytársa, shroud egyébként mai napig Apex Legends partner, de ő azt is elárulta, hogy segített a fejlesztésben persze feltehetőleg ő nem is kért annyi pénzt a szerződésért.

Az Apex Legends startja rendkívül erősre sikeredett. Nagyon úgy fest, hogy jó ötlet volt a streamerekkel bemutatni a játékot, hiszen a mai napig rendkívül népszerűségnek örvend. Lehetséges, hogy az 1 millió dolláros fizetés egy napi munkáért cserébe óriási pénzszórásnak tűnik, mégis úgy tűnik, hogy megérte a befektetés.

Ezt olvastad már?

Egy hajszálon múlt, hogy nem lett komolyabb baja – Shroud balesetet szenvedett

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva