Overwatch

Emlékeztető: sose lépjetek ki rankedből – Ezer éves bug miatt jogtalanul csökken az SR


Továbbra is velünk van a láthatatlan SR büntetés.

Az Overwatch ranked rendszere relatíve jól működik, mert egyrészt ha a játék legelején kilép valaki, akkor új meccset indít, mindenféle következmények nélkül, másrészt megbünteti a kilépőt.

Ha játék közben lép ki valaki, akkor egy nagy piros üzenet jelenik meg, melyen az olvasható, hogy ha két percen belül kilépünk mi is, akkor megbüntetnek és természetesen vereséget szenvedünk el.

Képtalálat a következőre: „overwatch leaving message”

Ha megvárjuk a két percet, akkor csak vereséget szenvedünk el, de további büntetés nem vár ránk.

Képtalálat a következőre: „overwatch leaving message”

Ez az elmélet, a gyakorlat azonban továbbra is mást mutat: a Dexerto is lehozta, hogy egy ezeréves bug még mindig a játékban van, nem foglalkozott vele a Blizzard, így szerettünk volna titeket is figyelmeztetni.

Ez nem más, mint a láthatatlan SR büntetés.

Az történik, hogy az ezt követő meccsen 25 SR-es “láthatatlan” büntetéssel indulunk, vagyis ha nyerünk, akkor valahol 0 és 4 Skill Rating között kapunk, ha vesztünk, akkor meg -50 lesz a végeredmény.

dexerto

Épp emiatt azt javasoljuk, hogy valahogy bírjátok ki a kört, ha nem akartok szembesülni ezzel (az egyébként érthetetlen) büntetéssel. Mondhatnánk, hogy reménykedünk abban, hogy a Blizzard helyrerakja a hibát, de lassan egy éve már a játékban van….

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva