R6

Top 3 támadó gadget, avagy kiket válasszatok, ha a lövés nem az erősségetek


Thermite, Lion és Thatcher a listán.

Egyike vagy azon játékosoknak, akinek az R6 az első FPS játéka? Esetleg szimplán nem áll rá a kezed a fegyverekre, de ettől még imádod a játékot? Ha erről van szó, és még a játék elején tartasz, akkor jöjjön az a 3 támadó, akinek véleményem szerint a leghasznosabb az eszköze – így akkor is hozzájárulhatsz csapatod győzelméhez, ha nem a lövés az erősséged.

1.Thermite

Képtalálat a következőre: „thermite rainbow six siege”

Pro League-ben és rankedben is esszenciális egy hard breacher, aki képes a megerősített falakon keresztül is lyukat vájni. Hibana és Maverick tudja még ezt, de utóbbi csak a legritkább esetekben szolgál tényleges bejárattal, míg előbbi csak egy “ajtót” képes nyitni – így a választás Thermite-ra esett.

2. Lion

Képtalálat a következőre: „lion rainbow six siege”

Ha minden igaz, akkor egy szezon múlva kapja a reworköt, de addig miért is ne lehetne még használni? Az EE-ONE-D véleményem szerint a legerősebb globális támadó gadget (Dokkaebit a nerf óta már csak a 3. helyre tenném, Finka a 2.): jó időben megnyomva kifejezetten gusztustalan. Az első scant a játék elején érdemes használni, hogy a roamereket lebuktassuk (vagy “befagyasszuk”), a másikat pedig akkor, ha letettük a defusert – főleg utóbbi, ami miatt átdolgozták az operátort, egyszerűen abban a szituban nincs jó megoldás védőként.

3. Thatcher

Képtalálat a következőre: „thatcher rainbow six siege”

A Rainbow kemény legénye valószínűleg igazi örökzöld: az EMP gránát egyre értékesebb lesz, ahogy folyamatosan kerülnek be a játékba az elektronikai eszközök védő oldalon. Értelemszerűen tudni kell, hogy hova és mikor dobjuk be őket (például nem szerencsés “elégetni” egy Jäger által felszerelt ADS-ben), de ebben tapasztaltabb társaink is segíthetnek.

Ezzel a három támadóval kísérleteznék tehát azok helyében, akik szeretnének minél inkább a csapat hasznára válni, de a lövés nem az erősségük. Persze hozzá kell tenni gyorsan, hogy ez nem azt jelenti, hogy killek nélkül is eredményes lehet az ember, csak egyfajta ellensúlyozás.

A következő részben értelemszerűen a védők lesznek terítéken, tartsatok velünk akkor is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva