Akciók

Akciófigyelő: Ingyen behúzható a GRID 2 ráadás ajándék DLC-kkel


Ezt az akciót kár lenne kihagyni!

A Humble Bundle ezúttal ismét egy remek játékkal lepett meg bennünket. Ez alkalommal a GRID 2 került sorra, ami egy remek autós játék, akinek esetleg kimaradt volna az évek során, annak mindenképp érdemes pótolnia, hiszen nem csak a Steam raktárunk értékét növeli, hanem egy olyan üde színfolt a versenyzős játékok világában, amitől a Need For Speed sorozat is bőven tanulhatna.

A PC Guru a következőt írta a játékról:

“A GRID 2 tehát nincs tartalom híján, a cirka 20-25 órás karriermódot egy igencsak masszív online szekció támogatja, és akkor még nem is szóltunk az érkező DLC-kről (bővebben a keretes írásunkban), vagy az offline játszható osztott képernyős mókáról. A GRID 2 összességében van elég jó ahhoz, hogy újra és újra visszacsábítson bárkit a monitor elé pár futam erejéig: aki az autóversenyzést szereti, az egész biztosan kellemes órákat fog eltölteni az aszfaltcsíkokat gyűrve, akár offline, akár online száguldozik.”

A GRID 2-höz ajándék DLC-ket is csomagoltak, így a csomag ára 44,24 €, azaz 14 000 Ft lenne, ha a boltban vásárolnánk meg. Nem kell félni, a játék a későbbiekben is megmarad. Egyedül arra kell figyelni, hogy aktiváljuk a Steamen a kapott kulcsokat, pár héten belül ugyanis le szoktak járni.

A játékot innen tudjátok behúzni

Az akció vasárnap délutánig tart. Ha nem menne az aktiválás, itt találtok egy részletes leírást a procedúráról.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Ezt olvastad már?

Itt kezdődik az élet! – Ninja 1 millió dollárért streamelte az Apexet

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva