Fortnite

Ez mi Epic Games?! – Megérkezett az első Item Shop exkluzív Pet a játékba


Rendesen megszaladt az az árcédula a legújabb, Item Shop exkluzív macskánál.

A múlthéten hivatalosan is bővült az Item Shop kínálat, a játék történetében először, megjelentek a külön megvásárolható Back Blingek. A bevezető két elem elfogadható áron érkezett, így kijelenthetjük, hogy a közösség boldogan fogadta az újdonsült bolti kategóriát.

A mai nappal pedig egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, a Back Blingeknek számító Petek csoportja is képviselteti magát mostantól a játék boltjában, megérkezett ugyanis az első Item Shop exkluzív Pet a Fortnite Battle Royale-ba!

 

Az Empress mindezek mellett nemcsak az első Item Shop exkluzív Pet, hanem az első macska modell is a Petek kategóriájában. Maga a macska igazán aranyosra sikerült, a táska rész a szaggatott kanapéstílussal kiváló ötlet és jó poén, ám ha a szemünk eltáncol az árcéduláig, menten megváltozik a véleményünk az új tárgyról.

Az Epic Games ugyanis 1000 V-Bucks-ot kér az Empress-ért, ami valljuk be egészen röhejes ár. Ha ezt a mennyiséget megfejeljük még 200 V-Bucks-szal, akkor már egy minőségi Outfitet is vehetünk, amihez jó eséllyel jár egy saját Back Bling is.

Véleményünk szerint 500-600 V-Bucks környékén kellene reálisan meghatározni az interaktív Back Bling árát, s még akkor sem vagyunk biztosak abban, hogy sorban állnának a vásárlók a macskáért.

Egy szó mint száz, borsos áron juthatunk hozzá a legújabb, Item Shop exkluzív Pethez, ám ha ez nem probléma, akkor egy kiváló elemmel bővülhet a gyűjteményünk.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva