Hearthstone

A Paladin népszerűsége és ereje is csökken, a Midrange Hunter nem csak populáris, erős is


Megérkezett a Vicious Syndicate legfrissebb meta jelentése.

Bár mindenki az új kiegészítő lázában égett, azért ne felejtsük el, hogy csütörtökönként egy új meta jelentéssel örvendeztet meg mindenkit a VS oldala. Lássuk is mi változott!

Népszerűségi rangsor

Folytatódott a hetek óta látható tendencia: a Hunter népszerűsége tovább nőtt (21.7%-ról), a Priesté ismét esett (15.2%). Érdekesség, hogy minimálisan (13.7%-ról) ugyan, de a Paladint is kevesebben választják. A többi helyen ilyen téren érdemi változás nem történt- Jaina picit (0.5%-kal) népszerűbb, mint egy hete.

A legnépszerűbb paklik

A Midrange Hunter továbbra is egyeduralkodó ilyen téren, őt követi az Odd Paladin, melynél romlást láthatunk (múlt héten 8.29%), illetve a Cube Hunter férkőzött fel a 3. helyre majdnem 1%-ot javulva. A Priest paklik közül a Wall variáns zuhant szinte pontosan egy százalékot.

Deck Winrate-ek

No itt viszont van változás! A Midrange Hunter nem csak népszerű, de erős is: letaszította az Odd Paladint a dobogó második fokáról, mely egészen a negyedikig csúszott. Az első továbbra is az Even Paladin, de egy jó százalékkel gyengébb győzelmi rátával. A Secret Paladin továbbra is a 3. (szintén majdnem egy százalékkal ritkábban nyerve), a Control Priest az 5. helyig jött fel, őt követi az Odd-Taunt Warrior a 6.-on, majd a 7.-en az Odd Warrior, végül pedig ismét a Cube Hunter az utolsó tier 1-es pakli. A hét vesztese a Tog-M’thun Druid: nagyjából két százalékos romlással a tier 2-es paklik aljára zuhant.

A Tier 1 paklik listáját a linkre kattintva érhetitek el, ha pedig ennél többre (például a többi listára) is kíváncsiak vagytok, akkor EZEN a linken érhetitek el a VS oldalát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva