Counter Strike

Hivatalos az új mousesports lineup, kész az új szupercsapat?


Bejelentették az új ötöst, elég betonnak tűnik.

A mousesportsnak nagyon rosszul ment az utóbbi időben. A FACEIT Majoron kiestek 0:3-mal, így a Minorról kellett újrakvalizniuk, azonban ez sem sikerült, az 5-6. helyen zártak, a Valiance búcsúztatta őket. Azóta számtalan pletyka röppent fel a folytatással kapcsolatban, de a legtöbb informátor egyet értett abban, hogy a most bejelentett felállás játszik majd. Legutóbb már együtt gyakoroltak, tegnap délután pedig a szervezet is bejelentette az új ötöst.

Karrigan, woxic, frozen, ropz és chrisJ: már együtt gyakorol az új mousesports

A felállás tehát a következő:

  • Estonia Robin “ropz” Kool
  • Netherlands Chris “chrisJ” de Jong
  • Denmark Finn “karrigan” Andersen
  • Turkey Özgür “woxic” Eker
  • Slovakia David “frozen” Čerňanský

Az eredeti ötösből csak ropz és chrisJ maradtak, hozzájuk csatlakozik az új trió. karrigan neve adott, amióta kikerült a FaZe-ből csak tengődik, bejelentkezett érte az EnVy is, de inkább itt kötött ki. A csapatnak szüksége volt egy tapasztalt irányítóra, karrigan a legjobb választás az igazolható playerek közül. w0xic a HellRaisers csapatából érkezett, ahol remekül teljesített, talán már kinőtte az együttest. Kiváló AWP-s tehetség, chrisJ mellett pedig remek dupla AWP-s felállásokat prezentálhatnak majd az ellenfeleknek.

frozen pedig egy igazi sikertörténet, aki fiatal kora ellenére 2016-tól az EXtatus színeiben játszott, akkor még 13 évesen. Járt ICL-en is 2016 júliusában, ahol akkor második helyezést értek el. Azóta csak felfele ível a karrierje, ám az EXtatus megszűnése óta nem igazán találta a helyét játszott a NoChance-ben, elértek kisebb-nagyobb sikereket, de az áttörés elmaradt. A mouz viszont hatalmas sikerekhez segítheti hozzá az ifjú titánt, nagyon patent ötösnek tűnik a mostani. Akcióban már a jövő héten láthatjátok őket az 

ECS 7. szezonjában, amit a gamer.hu hivatalos twitch csatornáján közvetítünk is nektek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva