Gaming

Roadmapet kapott az Epic Games Store: halad a felzárkózás a Steamhez!


Az Epic Games egy részletes, 6 hónapos tervet készített, hogy milyen funkciókkal bővítik az alkalmazást!

Az Epic Games Store enyhén szólva is felkavarta az állóvizet a Steam körül, és ezzel szakadékot generált a gamerek között is. Van, aki a Steam mellett áll ki, mondván, hogy ezer éve van, kár zargatni a dolgot, mások pedig azon a véleményen vannak, miszerint jót tesz a versengés, és az Epic a fejlesztőket is jobban díjazza.

A legtöbb kritika azért éri az Epic Store-t, mivel tulajdonképpen semmi nincs benne. De tényleg! Olyan alapvető funkciók hiányoznak, mint a részletes keresés, kívánság lista és a felhasználói értékelések.

Az Epic azonban nem hagyja magát, megállás nélkül dolgoznak tovább!

Az éjszaka folyamán közzétették a fejlesztők az Epic Games Store roadmapjét, mely rengeteg nagyon fontos változást tartalmaz. A tervek 6 hónapra előre lebontva részletezik, hogy mik érkeznek majd a jövőben, illetve olyan funkciók is a listán vannak, melyek a 6 hónapon túl vannak, de már a listán!

A teljesség igénye nélkül, a következő funkciók érkeznek:

  • Felhasználói értékelések
  • Újabb fizetési módok
  • Fejlesztett offline mód
  • Új könyvtár kinézet
  • Keresés műfaj és tagek alapján
  • Játszott idő megjelenítése

Ezen felül pedig vannak olyan funkciók, melyek nem 6 hónapon belül fognak érkezni, de felkerültek a várólistára. Ilyen például az automatizált refund lehetőség, ajándékozás és az Android Store.

Biztatóak tehát a kilátások, kíváncsian várjuk, hogy 6 hónap múlva hogyan fog festeni az Epic Games Store alkalmazás. Ha mindez megvalósul, ti szívesen használnátok annak fényében, hogy még a fejlesztők is nagyobb részesedést kapnak? A teljes változás lista ide kattintva érhető el.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva