Counter Strike

Shroud hazatért a kórházból – Stream közben mesélte el a baleset részleteit


Shroud ma már ismét feltűnt a Twitch-en és a baleset részleteiről is beszámolt.

A Twitch legnépszerűbb streamere március 11-én balesetet szenvedett, erről korábban beszámoltunk. Abból is látszik shroud népszerűsége, hogy mennyien aggódtak miatta ez alatt a pár nap alatt. Bár a bal karjára esett, szerencsére úgy fest, hogy nem fog maradandó sérülést szenvedni. Most végre kiengedték a kórházból, shroud pedig szinte egyből elindította a streamet. Igazából ezen már nem is tudunk csodálkozni, hiszen korábban twitteren jelezte, hogy alig bírja már ki streamelés nélkül.

Őt sem kell félteni, hamar beszámolt a nézőinek a történtekről:

“Valószínűleg olyan 65-80 km/h-val mehettem amikor behúztam a fékeket és átestem a kormányon. Olyan 3-4,5 métert eshettem, amikor pedig a levegőben voltam, minden olyan volt, mint egy lassított felvételen, nagyon király volt. Szándékosan estem a bal oldalamra, ezért az egész bal oldalam lehorzsoltam. Földet érésnél felemeltem a fejem, így nem estem rá.”

Az esést követően egyből a sürgősségire ment shroud, ahol rövid időn belül megműtötték a könyökét, de ennyivel nem úszta meg.

“A következő műtétem időpontja a jövőhéten lesz. Ekkor fognak megvizsgálni, aztán pedig jön a következő beavatkozás. Azt mondták esélyes, hogy szükség lesz egy második műtétre is, mert elég sok csontom eltörtem, szóval talán egy lemezt fognak behelyezni oda. Ilyen lesz az életem a következő hat hétben.”

A rajongók nagyon örültek annak, hogy visszatért a játékos, de nem mindenki volt ilyen boldog. A szobatársa, Just9n nem örült neki, hogy máris elkezdett Apexezni, ezért számon kérte, hogy mégis mit csinál. Shroud erre annyit mondott, hogy nagyon unatkozik, ezért gondolta úgy, hogy játszik egy kicsit. Az eset rendkívül komikusra sikeredett, hiszen épp olyan, mintha shroud mamáját játszotta volna Just9n.

Most akkor robogóval vagy rollerrel történt a baleset?

A félreértést alapvetően az okozza, hogy a scooter szó elektromos rollert és a robogót is jelent. Észak-Amerikában rendkívül népszerűek az elektromos rollerek manapság. Shroudot is láthattuk már rollerezni korábban , így sokan egyből arra következtettek, hogy a baleset során is rollerrel volt. Egyértelmű bizonyíték még mindig nincs, viszont az újabb információk alapján, mi szerint shroud 65-80 km/h-val (40-50 mph) ment tovább bonyolódott a rejtély, hiszen a leggyorsabb motoros rollerek 45-52 mph-ra képesek.

Az egész persze csak részletkérdés, remélhetőleg nem lesznek további komplikációk és hamarosan teljesen felépül shroud.

Ezt olvastad már?

Egy hajszálon múlt, hogy nem lett komolyabb baja – Shroud balesetet szenvedett

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva