Counter Strike

Légvédelmi sziréna szakította félbe a LAN-t, a játékosoknak föld alatti bunkerbe kellett menniükTegnap éjjel két rakétát lőttek ki Tel Aviv városára, biztonsági riadó miatt állították meg a meccset.

Gáza felől két rakétával támadták meg csütörtök éjjel Tel-Aviv városát. A híradókat bejáró rémség miatt a város lakosságát föld alatti menedékeikbe parancsolták a hatóságot. Órákig zengtek a város légvédelmi szirénái.

Az eset miatt egy esport versenyt is félbe kellett szakítani, bár a játékosok eleinte csak hadgyakorlatnak vélték a dolgot.

A közös chat szabad fordításban:

– ?

– pause

– csak egy hadgyakorlat, játsszatok

– igen, csak gyakorlat

– ok

– akkor éles?

– haha, azért ha meghalunk, bírtalak titeket

Még viccnek is rossz, de szerencsére nem történt még hasonló sem. Amint a szirénákról kiderült, valódi támadás miatt szóltak, mindenkinek óvóhelyre kellett menekülnie. A meccs félbeszakadt a biztonsági vészhelyzet miatt. Reméljük a coREA és NOM Gaming Bo5 döntője azóta biztonságosan befejeződött, és jó ideig nem lesz hasonló a városban. Rengeteg fiatal pont a valóság borzalmai elől menekül az online színtérbe. Szörnyű érzés lehet, amikor már ez a biztos menedéknek hitt hely sincs biztonságban.

Az egyik rakéta lakott területen kívül csapódott be, a másikat még a levegőben kilőtte a Tel-avivi légvédelmi rendszer.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva