Fortnite

Ezt a vicces bugot érdemes kipróbálni: a láváról az égbe repülhetünk Baller segítségével


Tfue fedezte fel a bugot.

A legutóbbi frissítéssel a játékba rakott Baller jármű azt gondoljuk, hogy elég jól sikerült darab: szórakoztató, kellően mobilis, de nem rendelkezik tűzerővel (mint amilyen a repülőgép volt), így nem tűnik OP-nak egyelőre.

Ettől függetlenül ha meggyűlik a bajotok a Ballerrel, akkor mutatunk egy tippet, melyet az egyik játékos osztott meg – csapdával igencsak jól lehet counterelni a járművet:

How to counter hamster balls (280 pt lobby BTW) from FortniteCompetitive

Nem sikerült azonban mégsem makulátlanul a Baller kitesztelése, ugyanis Tfue, az ügyeletes bug/glitch felfedező rájött arra, hogy a vulkán lávájára ugorva (és persze a kötelet használva) addig lök fel minket a játék, míg az egekben kötünk ki – ahonnan automatikusan kiugrunk a járműből és nyílhat az ernyő.

Nem egy game breaking bug, épp ellenkezőleg: a híres streamer is jól szórakozott rajta, azonban az egyértelműen lejön reakciójából, hogy úgy véli az Epic Games nem így tervezte ezt az interakciót – meglátjuk, hogy bent hagyják-e vagy sem. Próbáljátok ki nyugodtan, poénos bug!

Szerk: egy youtuber, OrangeGuy már korábban felfedezte a bugot – mutatjuk videóját és innen is köszönjük olvasónknak a fülest!

borító

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva