R6

Top 3 védő gadget, avagy kiket válasszatok, ha a lövés nem az erősségetek

ujsagiro - 5 éve Címkék: R6, rainbow six siege, Tippek,

Folytassuk a védőkkel a sorozatot.

Pár napja már olvashattatok arról, hogy mely támadókat érdemes választani akkor, ha nem a lövés az erősségetek:

Top 3 támadó gadget, avagy kiket válasszatok, ha a lövés nem az erősségetek

Most a védők vannak soron – jöjjön a 3 legjobb eszköz!

1.Lesion – Gu mine

Képtalálat a következőre: „lesion rainbow six siege fanart”
@Schris_Official

A lista nem sorrendben van – megmondom őszintén így is épp elég nehéz volt 3-ra szűkíteni ezt. Az első helyre Lesion került, mégpedig azért, mert nagyon egyszerű használni a mérgező tüskéket, még mindig baromi erősek és rendkívül hasznosak. Az elején infót gyűjteni, a végén a belépést vagy épp a defuser lerakását deny-olni – ezek az aspektusok, amik az egyik legerősebb eszközzé emelik a Gu mine-t.

2. Echo – Yokai drone

EchoHeader
forrás: rainbow6.ubisoft.com

Ha nem szeretsz lőni, vagy nem tudsz, akkor Echót ajánlom elsősorban: a meccs jelentős részét eleve azzal kell töltened, hogy a drónokkal felderítesz, vagy épp segíted társaidat egy stunnal – ha a lerakható pajzsot választod kiegészítő másodlagos eszközként, akkor pedig mindig lesz erre búvóhelyed, ahonnan relatíve biztonságosan irányíthatod a drónokat.

3. Jäger – Active Defense System

Képtalálat a következőre: „jäger rainbow six siege”
forrás: rainbow6.ubisoft.com

Megmondom őszintén, hogy szezonról szezonra tartok egy Jäger nerftől. Lehet, hogy elfogult vagyok az operátorral szemben, de nem igazán látom a gyenge pontot: pár napja fegyverét az első helyre tettem a védők terén, most pedig a gadgetjénél is úgy éreztem, hogy itt a helye – mindezt egy hármas sebességű operátornál. Az ADS pótolhatatlan: nincs jelenleg a játékban még egy eszköz, ami helyettesítené. Ha jó helyre tesszük, akkor az ellenfél képtelen lesz biztonságosan kilőni, ekkor jön elő az a taktika, hogy kimerítik Flash Grenade-ek hajígálásával – azt gondolom, hogy már akkor is megérte az eszköz, ha csak ennyit tett.

Képtelen voltam itt lezárni a listát, ugyanis akadt még néhány operátor, akiket ha nem említek meg, akkor én magam írtam volna a cikk alá kommetbe, hogy “na és hol van XY?!”.

  • Mira ablaka meccseket tud lehozni, ha tudjuk, hogy mikor kell pickelnünk az operátort és hova tesszük le az eszközt
  • A két kamerás, Valkyrie és Maestro az infók sztárjai: persze náluk is tudni kell azt, hogy hol is a helye a kameráknak
  • Rook a játék legegyszerűbben kezelhető operátorjainak egyike: akkor is hasznosak leszünk a pajzs miatt, ha az első másodpercben meghalunk

Remélem, hogy tudtam támpontot adni a kezdőknek, vagy azoknak, akik úgy érzik, hogy nem a killekből élnek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva