Counter Strike

“Lengyelország és Bulgária azért még nem ennyire elmaradott” – jó szándékú poszt miatt támadták be apEX-et


Úgy tűnik a CS:GO közösség lassan hobbit űz belőle, hogy mindent félreértsenek.

A pár éve még CS:GO világbajnokságnak kinevezett, mostanra azonban eléggé ellaposodó WESG döntőjébe az AGO és a Windigo ötöse jutott be. A kínai LAN fődíja 500 000 dollár, vagyis fejenként százezer dollár a győztes csapat tagjainak Ezeknek a játékosoknak életük legnagyobb esélye!

Legalábbis apEX szerint, aki nyilvánosan adott hangot ennek a gondolatmenetnek.

Való igaz, hogy 100 000 dollár teljesen más értékkel bír a világ különböző pontjain. Az elődöntő két vesztese, a francia G2 és a svéd fnatic több alkalommal is bezsebelt már több százezres győzelmi pénzt. Ráadásul szerződésük miatt is havi több tízezer dollárért játszanak, plusz a skandináv és nyugat-európai körülmények nem említhetőek egy lapon a lengyel és bolgár állapotokkal.

ApEX ezért is gondolta úgy, hogy bármelyik csapat nyeri is a meccset, jó helyre kerül a pénz!

A posztot mégis rengetegen félreértelmezték. Beleálltak apEX-be, mondván miért tartja harmadik világbeli, lecsúszott országnak Bulgáriát és Lengyelországot? Jó szándékú posztnak indult, és a végén még neki kellett magyarázkodnia.

Tökéletes megfogalmazás a “life changer” kifejezés, ez az összeg tényleg megváltoztathatja a döntősök életét. Mivel mindkét elődöntő 2:0-a sikert hozott, egyértelmű, melyik csapatok vették a legkomolyabban ezt a tornát. Több sztárcsapat is visszalépett, volt akik gyengén teljesítettek, de az AGO és a Windigo végig a győzelemért meneteltek. A lengyelek kiejtették a Valiance és a fnatic ötösét, a bolgárok a MIBR és a G2 ellen jutottak tovább. Ők is pontosan tudták, ez a győzelem döntően befolyásolhatja életüket, kár apEX posztjában a rosszat keresni, tökéletesen igaz, amit írt.

A finálét végül 2:1-re a Windigo nyerte.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva