Fortnite

Mi van veled Epic Games?! A játékosok újabb helyet találtak, ahol kivégez minket a pálya


Újabb bug, ezúttal a vulkán közelében.

A tesztelés egy kulcsfontosságú része a Fortnite-nak is: az addig rendben van, hogy átcsúsznak olyan hibák, amik ártalmatlanok és inkább a poén faktort növelik, mint a tegnap mutatott Baller hiba:

Ezt a vicces bugot érdemes kipróbálni: a láváról az égbe repülhetünk Baller segítségével

A tegnapi cikk és hiba margójára érdekességképp mutatunk még egy enyhén szokatlan interakciót, mely a Driftboard és a Baller között zajlott egy gejzír hathatós közreműködésével:

Thought we broke Fortnite for a second from FortNiteBR

Azonban az már közel sem oké, hogy egy hete írtunk arról, hogy rövid időn belül két olyan helyet is találtak a játékosok, ahol egyből meghalunk egy hiba miatt – ráadásul itt a következő….

Just an insta death spot I found, be careful out there from FortNiteBR

“TwitchImCharis” töltötte fel Redditre ezt a figyelmeztető jellegű videót, melyből tisztán láthatjuk, hogy a láva közelében van egy hely, ahol a semmiből megöl minket a játék. A játékos gyanútlanul kezdte el összeszedni a lootot, amit jó eséllyel egy hasonlóan járt riválisa hagyott ott korábban.

Egyelőre nem kommentálta az Epic Games az esetet, úgyhogy egyet tehetünk: kerüljük el ezt a helyet – no meg persze reménykedjünk a mihamarabbi javításban és abban is, hogy ilyesfajta hibákkal a lehető legritkábban kelljen szembesülnünk a jövőben.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva