Counter Strike

Hivatalos: DeadFox kispadra került, oskar a HellRaisers-be igazolt


A sztár AWP-s mellett új edző is érkezett.

Vége a lineuppal kapcsolatos találgatásoknak, a HR hivatalosan is bejelentette a kezdőt érintő első változásokat. Az ideglenes coach, aMi helyett lmbt érkezett a csapathoz, aki korábban dolgozott már a HR-nél. Ez előtt a mousesports-nál dolgozott, akikkel a világranglista második helyéig menetelt. És nem ő az egyetlen, aki ebből a sztárcsapatnak számító mouz-ból visszatér a HellRaisers-be.

Oskar lesz ugyanis az új AWP-s, aki korábban szintén játszott már ebben a csapatban.

“A HR volt az első csapat, aki meglátta bennem a lehetőséget. Nagyon kedvelem ANGE1-t, mégsem voltam benne biztos, hogy jó ötlet visszatérnem ide. Kicsit távol akartam maradni a CS-től, de végül úgy döntöttem, egy rövid időre aláírok a csapathoz. Mindent megteszek, hogy ne okozzak csalódást a HR-nek, alig várom, hogy szanaszét romboljuk a többi csapat álmait.”

Woxic utódja tehát oskar lesz az AWP-s poszton, ezzel azonban még nincs vége a lineupot érintő kérdéseknek. DeadFox mostantól hivatalosan is csak a kispadon ül, az ő helyére még valakit biztosan igazolni fog a csapat. Elképzelhető, hogy lmbt és oskar után egy harmadik visszatérő is érkezik?

Bondik ugyanis éppen a napokban hagyta ott a Gambit ötösét, mostantól szabadügynök státuszban keresi új csapatát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva