Counter Strike

“Hívtak, de köszönöm, inkább nem!” – STYKO biztosan nem igazol vissza a HR-be


Az új HellRaisers kapcsán eggyel kevesebb a lehetséges igazolások listája.

Mióta oskar és lmbt is visszatérőként igazolt a HellRaisers-hez, egyből élesedni kezdtek a pletykák, ki lesz a jelenleg még hiányzó ötödik? A tendencia azt mutatja, hogy a HR olyan nevekben gondolkodik, akik korábban már játszottak a csapat égisze alatt. Ennek fényében pedig rengeteg név felmerülhet!

Akik jöhetnek:

  • AdreN – Korábban szintén a HR játékosa volt, mostanában a FaZe beugrója. Hosszú távú szerződése még nincs a csapatban, így könnyen lehet, hogy hamarosan új ötös után néz majd.
  • bondik – A napokban bontott szerződést a Gambitnél, jelenleg szabadügynökként keresi leendő csapatát.
  • Dosia – A szétesőben lévő Gambit kapitánya, aki szintén egykori HR játékos. Ha jelenlegi csapatánál tovább nőnek a gondol, simán elgondolkodhat a váltáson.
  • markeloff – A legendás 1.6 játékos szintén megfordult a HR-ben, és nemrég bejelentette, újra a legmagasabb szintre vágyik. Várja az ajánlatokat egy profi csapattól, tipikus support szerepben játszik, elképzelhető, hogy lecsap rá a HR.

Akik biztosan nem jönnek:

Korábban hatalmas nevek is megfordultak a csapatban, akiket mostanra már szinte lehetetlen lenne visszacsábítani. Flamie és s1mple kifejezetten ebbe a kategóriába tartoznak, a Na’Vi ajánlatánál nehéz lenne jobban adnia egy HR szintű együttesnek. STYKO még szintén jó választás lehetne, hiszen ex-játékos és jelenleg csapata sincs, ráadásul még support is. Ő azonban nyíltan kijelentette, hogy esze ágában sincs visszatérni:

“A mai nap fejleményei kapcsán rengeteg üzenetet kapok a témában, így íme a válaszom: nem megyek vissza a HR-be! Megkerestek ugyan, amit köszönök szépen, de visszautasítottam az ajánlatot.”

Úgy tűnik tehát a HR nem éppen a legvonzóbb célállomás a szabadon igazolható játékosoknak. Így azért nehéz lesz egy tökéletes ötödiket találni a piacon, kíváncsian várjuk mi lesz az ötödik hely sorsa, és milyen jövő vár a kispadra ültetett DeadFox-ra ilyen körülmények között?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva