Fortnite

Reaktív, legendary és zászlós Wrap: 3 koncepció, mely sokkal egyedibb a jelenlegi felhozatalnál


Bővítenénk a wrapeket.

A wrapek jópofa adalékai a Fortnite-nak, örülünk, hogy bevezette őket az Epic Games, annak meg pláne, hogy nincsenek elszállva az árak ilyen téren: egyrészt Battle Pass-ből is esik, másrészt a shopban is csak pár száz V-Bucks.

Lehetnének azonban ütősebb, egyedibb darabok is – akár drágábban. Most 3 olyan közösség által kreált wrapet mutatunk be nektek, melyért nyugodt szívvel adnánk ki egy picit több pénzt is. Lássuk!

Zászlók

forrás: u/LozanoMPD

Egy legendary wrap, mely a világ zászlóit tartalmazza (az összeset!): csak ki kéne választani kedvencünket (vagy akár váltogathatjuk is) és mehet a menet! No ez simán megér 500 vagy annál is több V-Bucks-ot.

Reaktív wrap

Colour Code Fortnite Wrap Concept
forrás: fortniteinsider.com/three-new-fortnite-wrap-concepts/

Reaktív kozmetikumok vannak már a játékban, senkinek sem kell bemutatni őket, most egy ilyesfajta wrapet láthatunk. Nos ez nem killek után változik, mint pl. a Rainbow Pickaxe, hanem attól függően, hogy milyen ritkaságú tárgyat használunk épp. Egy régebbi koncepció, ezért láthatjátok példuál a repülőgépeket is a felsorolásban.

Legendary

Végezetül jöjjön személyes kedvencünk, a legendary wrap, mely egy igencsak mutatós egyéni modellt húzott rá a képen látható SMG-re. Hozzáteszi még a szerző, hogy kaphatnának ezek speciális animált effekteket (textúra, vagy a töltények füstölése, miközben lőjük ki őket). Nos ez simán egy ezresbe is fájna…de annyira egyedi, hogy bőven jöhetne!

A futottak még kategóriából is mutatunk azért pár darabot: félreértés ne essék, ezek is igencsak jók, de azért nem az előbbi hármas szintje.

Kevin Wrap:

Kevin the Cube wrap concept

Újabb reaktív, ez killekre lilára vált:

Reality Breaker Fortnite Wrap Concept

Reméljük élveztétek ezt az összeállítást, azt pedig még jobban, hogy az Epic Games is előrukkol valami erősebb darabbal!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva