Fortnite

Kiválóan működik a Vault rendszer – Na de melyik fegyvert sírják vissza a magyarok?


Egy komoly arzenál található jelenleg a játék "széfében".

A Vault, vagyis a széf, az a “képzeletbeli” hely, ahova a Fortnite Battle Royale-ból ideiglenesen eltávolított fegyverek távoznak. Azért ideiglenesen, mert már többször is láthattunk példát arra, hogy az Epic visszaemelt bizonyos tárgyakat a Vaultból, ezzel is folyamatosan mozgásban tartva a játék metáját.

Persze voltak olyan tárgyak is, amelyek azért kerültek a széfbe, mert túlzottan erősnek bizonyultak, ilyen volt anno a Drum Gun, vagy nemrégiben az Infinity Blade. A közösség nagyban bízik abban, hogy ezek a fegyverek még visszakerülnek a játékba egy kisebb nerf után, elvégre a mechanikájuk kiváló volt, csak talán egy kicsit túllőtték az erejüket.

Tactical SMG – Epic Games

Lassan két éves lesz a Fortnite, ennyi idő alatt pedig bőven cserélődtek a fegyverek a játékban. De jobb is így, sokkal élvezhetőbb a kontrollált mennyiség, mintha kaotikusan hemzsegnének a fegyverfajták a játékban.

A közösség egyértelműen vágyja ezt a fajta nosztalgiát, nemrégiben az Unvaulted LTM kereteiben a kiadó lehetővé is tette, hogy a kivett tárgyak javával újból játszhassanak pár menetet a játékosok egy rövid ideig.

Viszont arról sosem esett szó, hogy a magyar közösségnek melyik fegyver hiányzik a legjobban, mi pedig most erre vagyunk kíváncsiak!

Reméljük megtartja a jó szokását az Epic és folytatja a fegyverek forgatását a jövőben is!
 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva