PUBG

MNEB PUBG 6. versenynap: Duplázott és az élre tört a Grim Ravens!


Már csak egy versenynap maradt hátra.

Egy hetes szünet után ismét visszatértünk az MNEB Playerunknown’s Battlegrounds harcmezejére. Előző héten a Nice Gaming csapata vette át a tabella vezetését, vajon a mai teljesítményük elég lesz az első helyük megtartására?

MNEB PUBG 5. versenynap: Megtörtént a trónfosztás, a Nice Gaming a tabella élén!

Első meccs – Erangel

Szerencsére ezúttal nem egy military körrel kezdtünk. A végső körök Rozhok és Shooting Range között kaptak helyet. Ennek köszönhetően rengeteg szép tűzpárbajnak lehettünk szemtanúi. A közönségkedvenc FLANK sajnos ismét elég hamar távozott a szerverről. A végjátékban kíméletlenül kihasználta emberelőnyét a Grim Ravens, magabiztosan és rengeteg öléssel nyerték az első meccset .

Második meccs – Miramar

Ismét visszatértünk a sivatagos körülményekhez. Ezúttal a szerverekkel is minden rendben volt, gond nélkül elindult a Miramaros meccs is. Los Leonesre szűkült a kör, így szinte minden csapat választott magának egy szimpatikus épületet, ahol meghúzta magát. Több mint 10 játékos és rengeteg csapat maradt ennek hála az utolsó körig, igazán intenzív volt a végjáték.  Végül az MGFE Spirit Esports húzta be ezt a meccset.

Harmadik meccs – Erangel

Az utolsó kör erőteljesen emlékeztet az előző versenynap első meccséhez. Az első, nagyobb kör ismét a military szigetet és Primorsk városát foglalta magában. A katonai bázis szélénél játszódott a végjáték. 3v4 felállás alakult ki a Team Plague és a Grim Ravens között. Ezt a tűzpárbajt is a Grim Ravens nyerte, ezzel mindkét Erangelt behúzták a srácok a mai nap, gratulálunk!

Összesített eredmény hat versenynap után

Az előző bejegyzésünkben már felvetettük, hogy a Grim Ravens megérkezhet akár az első helyre, ha továbbra is ilyen konzisztensek tudnak maradni. Sikerült nekik, több mint 400 ponttal vették át a vezetést.

Március 25-én csapnak össze legközelebb a csapatok, 19:00-tól követheted az eseményeket FusionTV-n vagy kedvenc játékosod csatornáján!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva