Fortnite

Ismét téma a változtatható célkereszt, vajon mikor törik meg az Epic Games?


Számos közösségi ötlet közül egyedül ezt nem vették még egyszer sem fontolóra.

Szerencsére az Epic Games fejlesztői híresen odafigyelnek a közösség igényeire. Ha csak a Fornite-ot nézzük, rengeteg játékosoktól származó ötlet és kérés valósult már meg. Az egyszerű skinektől a játékon belüli tárgyakon keresztül a sztori alakulásáig szinte mindenhol találni olyan elemet, ami a közösség fejéből pattant ki.

Van azonban egy visszatérő kívánság, mely időről időre mindig felüte fejét, a fejlesztők mégsem kezdenek vele semmit. Ezek bizony az állítható célkeresztek.

Volt ugyan már erre is próbálkozás korábban, voltak akik belenyúltak a játékfájlokba a célkereszt átrajzolásához, ez azonban korántsen elegendő megoldás. Ráadásul teljes képernyős módban nem is működik, és lecsökkenti az FPS-ünket is.

A fájlokkal való ügyeskedés helyett sokkal kívánatosabb lenne egy állandó, játékba épített rendszer, mellyel kedvünkre változtathatjuk a célkereszteket. Akár minden fegyverhez más és más beállításokkal!

Sokan sokféle ötletet és mintát adtak már a fejlesztőknek, hogy mire vágyna a közösség, eddig eredménytelenül. Mások az ötlet helyett személyes tapasztalatukat osztották meg, vagyis hogy milyen furcsa volt más játékok után Fortnite-ozni, az állandó célkereszt miatt.

When are we gonna get crossair customization? from r/FortniteCompetitive

A rengeteg újdonság mellé igazán beférne ez a frissítés is, amiért lassan 1 éve folyamatosan kampányolnak a játékosok. Egyesek szerint a célzás is jobban menne saját célkereszttel, mások csak a testre szabhatóság varázsa miatt látnák szívesen.

Ha már a kinézetünkre szinte végtelen változat létezik a rengeteg skin miatt, pont a változtatható célkereszt maradjon ki, ami még hasznos is lenne?

Reméljük az Epic Games hamarosan beadja a derekát, és beteszik végre ezt a funkciót is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva