PUBG

Vonatgázolás miatt újabb 2 halálos áldozata van a PUBG Mobile-nak Indiában


Annyira belemerültek a játékba, hogy észre sem vették a feléjük közeledő vonatot.

Indiában továbbra is izzik a levegő a PUBG körül. Nemrég az ország egyes területein betiltották, és a szabály megszegő játékosok között már elindult a letartóztatási hullám is. Az ország PUBG elleni propagandája azonban most újabb lendületet kapott egy halálos áldozatokkal járó tragédia után.

Az esetért pedig ismét a PUBG Mobile-t okolják.

A szörnyűség Hingoliban történt, egy Maharashtra tartománybeli kisvárosban. A rendőrségi jelentés szerint a két fiatal telefonján PUBG-zett, és annyira belemerültek a játékba, hogy nem vették észre a közelgő vonatot. Az esetet a hatóságok egyértelműen a PUBG függőséggel magyarázták:

“Nagesh Gore (24 éves) és Swapnil Annapurne (22 éves) a sínek mellett PUBG-ztek, mikor áthajtott rajtuk a Hyderabadból Ajmer felé közlekedő vonat” – szól a hivatalos jelentés

Ha most azt gondoljuk,hogy egy közelgő vonal zaját hogy nem veszi észre két telefonján játszó ember, van egy rossz hírünk. A vonatok által elütött emberek száma Indiában még PUBG Mobile nélkül is meglepően magas. 2012-ben például 15 000 ember halt meg a síneken történt gázolások miatt. Ez naponta több, mint 41 halálos áldozatot jelent! Szerencsétlen véletlen tehát, hogy ezúttal az áldozatoknál a PUBG Mobile is kézben volt, a játék elleni hangok azonban még hangosabbak, mint eddig bármikor. Ennek eredményeképp akár országos betiltásra is számíthat a játék.

Ettől még a tanulság adott, elég lett volna, ha csak az egyikük figyel:

Utcán, út mellett és vasúti sínek mellett tegyük el a telefont és figyeljünk oda magunkra, egymásra!

A borítókép csak illusztráció.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva