PUBG

Éles a Matchmaking Update: kevesebb várakozási idő, egyenlőbb Quick Join elosztás


A fejlesztők saját elemzéseik és a játékosok visszajelzései alapján készítették el a legújabb frissítést.

A régóta tervezett Matchmaking Update végre megérkezett az éles szerverekre is. A fejlesztők szerint azonban még mindig nem egy végleges változatról beszélünk, a jövőben további fejlesztésekkel szeretnék javítani a játékélményt.

“Rengeteg visszajelzést kaptunk a hosszú Matchmaking előtti várakozási időről. Több régióból is érkeztek panaszok, valamint sokszor előfordult, hogy a Quick Join folyamatosan ugyanazokra a mapokra dobálta csak az embereket. A dolgot kiemelt ügyként kezeltük, a fejlesztőcsapat így alaposan átvizsgálta az eddigi Matchmaking rendszert, és megtalálták, hogy lehetne javítani a helyzeten.” – fogalmaznak a hivatalos bejelentésben.

Ennek megfelelően az alábbi változások érkeztek az éles szerverekre:

General Matchmaking

  • Rövidebb várakozási idő, amikor egy adott pályát választunk.
  • Csökkentették a végtelen matchmaking óra előfordulását, mely néhány pályán gyakran felbukkant

Quick Join

  • Javították a játékosok elosztását az összes pálya között. A játékosok mostantól sokkal gyakrabban lesznek különböző pályákra besorolva, ezzel növelve a változatosságot.

A fejlesztés ráadásul itt még nem is áll meg. A kiadó ígérete szerint továbbra is fontos napirendi pont marad a Matchmaking rendszer csiszolgatása, további Update-ekre számíthatunk a témában:

“Mivel a Matchmaking rendszer rendkívül összetett terület, tele váratlan hibákkal, továbbra is keményen dolgozunk majd a fejlesztésén. Ezzel biztosítva, hogy a játékélmény olyan zökkenőmentes legyen, amennyire csak lehetséges.” – áll a PUBG Corp. bejelentésének végén.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva