Gaming

A Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls és a Heavy Rain is érkezik PC-re!


A dolog pikantériája, hogy egy viszonylag új platformra jön. Lehet, hogy ismeritek, a neve: Epic Games Store.

Több ízben foglalkoztunk már azzal, hogy az Epic Games Store hogyan próbálja felvenni a kesztyűt a Steammel. A legutóbbi hír például sok hiánypótlást ígér, a fejlesztők több mint 6 hónapra előre betervezték a majd érkező funkciókat.

Roadmapet kapott az Epic Games Store: halad a felzárkózás a Steamhez!

Most ennél sokkal izgalmasabb hírek láttak napvilágot!

Mindeddig ha valaki a Quantic Dream játékaival akart játszani, rendelkeznie kellett egy Play Station 4-el, ugyanis a Detroit: Become Human, a Beyond: Two Souls és a Heavy Rain is exkluzív cím volt a Sony konzolján.

Az Epic megváltoztatja a szabályokat!

A Quantic Dream elhagyja a Sony konzolját és az Epic Games-szel partnerségre lépve, elhozza a legújabb címeit PC-re is! Nem árulnak zsákbamacskát, a játékok Epic Games Store exkluzívok lesznek!

Itt azonban nem áll meg a történet. Az Epic a GDC folyamán még több izgalmas részletet osztott meg a jövőben megjelenő játékokkal kapcsolatban. A Quantic Dream játékai mellett már csak hab a tortán, hogy a The Outer Worlds is Epic Store exkluzívként jelenik meg PC-re, a Controllal együtt.

A Sony platformjáról átköltőző játékokról egyelőre nincs több információnk. A megjelenési dátumról a legközelebbi információnk egy hamarosan, és az árazásról sincs még semmilyen konkrét állásfoglalás. Amint ez változik, megírjuk nektek!

A GDC-ről további izgalmas hírek érkeztek. Ilyen például a Google új játék platformja, a Stadia, mely lehetővé teszi, hogy akár 4K / 60 fps-el játszunk PC játékokat, nulla hardveres háttérrel. A legjobb az egészben pedig, hogy akár egy pillanat alatt tehetjük át a játékmenetünket Android, vagy akár iOS eszközre. Erről bővebben az alábbi cikkben olvashattok:

A Google leleplezte a Stadia szolgáltatást, körvonalazódik a következő generációs “játékkonzol”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva