Counter Strike

NBK bemutatja: Scout keringő lépcsőről, rossz pozícióból, mégis 4K-val a végén


Az új mouz lineup nem bírt a Vitality ötösével, ezúttal is ZywOo és NBK cipelték a csapatot.

A francia Vitality-n már a Major alatt is láttuk, hogy kezd beérni az új francia uralom. Mostanra már szétesett az LDLC, a G2 is csak szenved. De a Vitality egyre jobban van, és ezt a mousesports ellen is bizonyították.

2:1-es győzelmük alatt 16:5-re és 16:3-ra nyerték a mapokat, ZywOo +28 K/D különbséggel zárt.

Volt ebben több 3K-s kör és 1v3 clutch is, de az igazán nagy parádét mégsem nála jegyezhettük fel. A tegnapi ECS játéknap legszebb megmozdulása NBK Scout köre volt, amit a nap végére elég jól bejáratott. Kezdetben csak 1-2 killes köröket produkált, aztán Mirage-on elszabadult a pokol:

4 lövés, 4 fejes a Scoutból, ráadásul úgy, hogy még a pozíciót is pont elrontotta. Letartás helyett így mozgásból kellett kitáncolnia az ellenfeleket, mégis összejött. Az új francia sztárcsapat játéka a szemünk láttára érik be, még a végén tényleg kiderül, hogy megérte másfél millió dollárt kifizetni NBK és apEX kivásárlásáért?

Az ECS heti csoportkörének döntőjét ma 20 órától vívja a Vitality és a North, a győztes csatlakozik az Astralis-hoz, a LAN döntőbe jutott csapatok listáján. A magyar nyelvű közvetítést és gamer szék nyereményjátékot ITT találjátok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva