Counter Strike

Gabesson és flash csapatai húzták a legtovább, de a 4. kört egyik magyar csapat sem élte túl


A DreamHack Masters Dallas európai selejtezőjén már az első nap kiestek a hazai csapatok.

Négy magyar együttes is szerencsét próbált a sztárokkal teletűzdelt EU mezőnyben. Olyan ellenfelek voltak a táblán, mint a Virtus.pro, a forZe és az LDLC, akik mind ECS csapatok is egyben. És akkor ott voltak még a “kisebb” csapatok, a Heroic, a Sprout vagy az Epsilon. Ja és a sztármixekről se feledkezzünk meg, többek között NaToSaphiX, ScreaM és flusha is elindult egy-egy csapattal.

De lássuk hogy szerepeltek a magyarok ebben az erős EU mezőnyben!

Nice Gaming

Tishlerék csapata sajnos már az első körben elvérzett, Trainen a Brutalis csapatától kaptak ki. Nehéz ága volt a csapatnak, hiszen rögtön a következő fordulóban az x-kom várta az itteni győztest. Úgyhogy a Brutalis sem húzta sokáig…

HoP e-Sport

Hussarék ötöse szépen bekezdett az elején. Az első két fordulót kisujjból kirázták a fiúk, előbb az ekb- ötösét verték 16:3-ra Mirage-on, majd a Valstars kapott egy 16:8-at Infernón. Utána jött a neheze, megkapták a Spiidi és denis által vezetett Sprout. Itt már kijött a profizmus és a németek 16:4-el kiejtették a magyarokat.

1998

A nemrég alakult, Budapest Five-ból kiváló lineup biztató játékkal majdnem bekerül a második napi Top16-os mezőnybe. Sorrendben 16:6, 16:6 és 16:10-es győzelmekkel jutottak be a 4. körbe, ahol egy xartE vezette lineuppal kerültek össze. Az itteni 16:9-es vereséggel az 1998 csapata az utolsó lépcsőnél bukta el a Top16-ba jutást.

Budapest Five

Az új lineup gabesson vezetésével 32. helyen kiemelt csapatkén vágott neki a küzdelmeknek. Ahogy azt illik, a Top32-es mezőnyig simán el is jutottak, ott azonban az első helyen kiemelt forZe jött szembe kolorékkal. Mirage-on nem sikerült a csoda, 16:8-ra az oroszok jutottak tovább, amivel az utolsó magyar csapat is búcsúzott a selejtezőtől.

Gratulálunk a csapatoknak, reméljük legközelebb még jobb lesz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva