PUBG

Interjú: Tényleg a PUBG 2.0 miatt hagyta ott a céget Brendan Greene?


Mindenki arra kíváncsi, hogy mire készül most Brendan Greene.

Nemrég bejelentette Brendan Greene, hogy a PUBG után új vizekre evez, persze ez nem azt jelenti, hogy átment egy másik nagy stúdióhoz, hanem csupán a PUBG Corp.-on belül egy új leányvállalatba kezdett, ami a Special Projects néven fut jelenleg. Ez a hír az egész gamer világot megrázta, hiszen rengeteg kérdést vetett fel, hogy miért is távozott Greene a saját játéka mellől. A pletykák és feltételezések miatt egy interjúban próbálta eloszlatni a téves információkat.

Mi lesz most?

Greene egyelőre örül annak, hogy újra játékot fejleszthet. A PUBG esetén jó ideje már, hogy a kreatív igazgatói címen járta a világot és egyre kevesebbet szólt bele a játék fejlesztésébe. Úgy tűnik, hogy most viszont ismét fejlesztésbe kezd, egy teljesen új csapattal, szerinte ugyanis így könnyebb lesz előre lépni.

Ez a PUBG halálát jelenti?

Amikor bejött a Fortnite, vagy az Apex Legends, vagy éppen a Ring of Elysium, akkor egyből mindenki temetni kezdte a PUBG-t. Természetesen ez sem fogja a PUBG halálát jelenteni. Egyébként Greene külön örül annak, hogy ennyi új battle royale játék jön ki, hiszen annak idején ő is csupán egy modként képzelte el az egészet, ami szerinte rengeteg játékban nagyon jól mutatna. Épp ezért örül, hogy egyre többen valósítják meg az elképzelését.

Mit lehet tudni az új játékról?

Egyelőre túl sok infót nem árult el a játékkal kapcsolatban, ami nagyon úgy tűnik, hogy még csak most körvonalazódik ki egyáltalán a koncepció. Azt viszont megtudhattuk, hogy a PUBG-t a saját szájíze szerint szabta testre Greene, az új játéka pedig szintén olyan lesz, amivel ő is szívesen játszana. Az elmúlt időszakban belelátott a játékkészítés procedúrájába, így újult erővel vág bele az új játékába.

Jöhet a PUBG 2? 

Sokan küldetéseket vizionáltak a PUBG mellé, ami lehetne akár single player vagy co-op is, ám Greene ezt csípőből elutasította. A PUBG-t már a saját ízlésének megfelelően rakta össze, ez gyakorlatilag a Greene által elképzelt battle royale. Amit bele akart rakni ebbe a stílusba, azt beletette a PUBG-be, az új játék viszont valami más lesz. Nem fogunk PUBG 2-t kapni, legalábbis tőle nem.

A teljes interjút itt találjátok:

Ezt láttad már?

Megannyi új skin érkezett a 27. frissítéssel – Íme az összes egy helyen

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva