Fortnite

Impulse Grenade? Kinek kell az? Az új Flintlock Pistol ezerszer erősebb!


Nagyon jó lett az új fegyver.

A heti frissítésben köszönthettünk egy visszatérőt a Fortnite-ban: ez volt az Implulse Grenade. Igen ám, azonban mégsem ennek örültünk (alapvetően) a héten, hanem az új Flintlock Pistolban lévő potenciált igyekezett a közösség feltárni.

Pár napja már írtunk arról, hogy különleges mechanikával rendelkezik:

Hatalmas bug vagy tervezett mechanika? Az új pisztoly még a repülésben is segít, ráadásul fall damage nélkül

Nos az egyik streamer ennél is tovább ment: Nick Eh 30 szerint konkrétan teljesen értelmetlen az Impulse Grenade-et használni, ha lehet a Flintlock Pistolt is, mutatjuk a jelenetet.

“A Flintlock konkrétan jobb az Impulse Grenade.nél! A pisztoly egyből a levegőbe emel minket, nem kell várni, mint a gránátoknál, így jobban meg lehet lepni vele az ellenfeleket. Azt se felejtsük el, hogy nincs hangja, amikor előhúzzuk a fegyvert, vagyis senki nem tudja, hogy nálad van” – írta a játékos Twitterén.

Kétségtelen tény, hogy igencsak erősnek tűnik a fegyver, pláne az említett tárgyhoz képest – és akkor még hozzá se vettük, hogy mennyivel többször elsüthetjük ezt a pisztollyal köszönhetően a tölténytárának.

Ha már gránátok, ezt az új Clinger trükköt még meg akartuk mutatni: a lépcső elforgatásával alaposan meglephetjük ellenfeleinket.

new clinger strat from FortniteCompetitive

Hogy OP lenne-e a Flintlock? Ez valószínűleg a jövő héten már elválik – új frissítés, ha nem nyúl hozzá az Epic, akkor így tervezték a fegyvert.

borító: 1 ; 2

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva