Gaming

Battlefield 5 roadmap: Élet a Firestorm után


Az EA-nek komoly tervei vannak a Battlefield 5-el a battle royale mód megjelenése után is.

A Firestorm egy nagy megjelenés lesz a Battlefield 5-nek és az EA-nek egyaránt, de nem állnak itt meg. A battle royale mód debütálása utánra is rengeteg tartalmat tervez még a kiadó, ezt mutatták most meg egy roadmap segítségével.

Halad tovább a “Tides of War”

Tides of War – Chapter 3: Trial by Fire: Március 25-én érkezik (hétfő) és a Firestorm mellett bőven hoz még újdonságokat. Lesz egy új Combined Arms küldetés (április), és új mediterrán pálya, mely a német légierő támadását eleveníti meg Kréta ellen (május). Júniusban érkezik egy újabb játékmód egy teljesen új pályával is, melyről a fejlesztők a következőképpen nyilatkoztak:

Az új pálya egy belvárosi csatatér lesz, melyet egyszerre lesz ismerős és friss érzés játszani.

Ez a pálya azonban már a Tides of War – Chapter 4: Defying the Odds része lesz, mely rögtön a 3. fejezet után indul júniusban. Ennek a része lesz még egy új pálya, mely a Marita nevet kapta. Az esemény itt az 1940-es Görögország elleni invázió.

Ezt már láttad: Csatlakozz Xbox közösségünkhöz, ahol megoszthatod a legjobb pillanataidat, segítséget kérhetsz és állandó kedvezményeket találhatsz GOLD és játék kódokra is. Várunk nagy szeretettel!

Tides of War – Chapter 5: Awakening the Giant: Az ötödik és eddig utolsó bejelentett fejezetet őszre ígérik. Sok információnk nincs róla, egyedül annyi, hogy földön, vízen és levegőben is folyni fog a csata. A címből kikövetkeztethető, hogy ez a fejezetet a japánok világháborúba lépését fogja feldolgozni, ugyanis a cím (Awakening the Giant) szinte egyértelmű utalás Jamamoto Iszoroku, japán tengernagy gondolataira, melyet Pearl Harbor támadása után mondott:

Attól félek semmi mást nem tettünk, csak felébresztettünk egy óriást és megtöltöttük őt szörnyű elhatározással.

(Valószínűleg ez a mondat sosem hangzott el, a forrása egy 1970-es film a Tora! Tora! Tora!)

Az EA kiegészítette a sztorit, a tervek változhatnak annak fényében, hogy a közösség hogyan reagál az érkező tartalmakra. További információkra majd a júniusi EA Play eseményen számíthatunk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva