PUBG

Boldog szülinapot PUBG! – Már 2 éves a játék!


Már két éve tombol a battle royale őrület!

A PUBG jött, látott és letarolta a játékpiacot. Lehet szeretni vagy utálni, de az vitathatatlan, hogy a  battle royale-ok térhódítását a PUBG-nek köszönhetjük. A játék pedig éppen 2 éve, március 23-án nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, ebben az időben még természetesen csak korai hozzáférésű volt a játék, az 1.0-áig decemberig várni kellett. Ekkor még csupán a fejlesztők egy kis csapata dolgozott a PUBG-n, ami időközben olyan óriásira nőtt, hogy egyidejűleg 3 millióan is játszottak vele. Azóta a fejlesztőcsapat többszörösére nőtt, új irodák nyíltak és minden erejükkel azon dolgoztak, hogy a játékosok elégedettek legyenek.

Időközben a PUBG minden népszerű platformra megjelent. Idén pedig már az esport is a fő fókuszba került. 2018-ban főként a játék stabilitására koncentráltak, továbbá igyekeztek a játékminőséget magasabb szintre emelni. Sajnos rengeteg probléma is előjött időközben, de a fejlesztők tanultak a hibáikból és a jövőben igyekeznek minél problémamentesebb frissítéseket kiadni.

A PUBG Corp. megköszönte minden játékosnak, hogy idáig kitartottak a PUBG mellett és remélik, hogy a jövőben sem lesz ez másképp.

A PUBG CEO-ja, Chang-han Kim

Március 27-e és április 24-e között egy ajándék sapkával kedveskednek a rajongóknak, amit a játék store-jában szerezhetünk be ingyenesen. A konzolosok egy kicsit később, április 9-e és május 7-e között tudják majd beszerezni az ajándék sapkát.

Azt is külön kiemelték, hogy jelenleg újradolgozzák a korábbi pályákat, egyelőre még Erangel van terítéken, ahol a looton kívül további újdonságokra számíthatunk.

A PUBG Corp. CEO-ja egy videóval készült a 2 éves évforduló alkalmából:

Ezt láttad már?

PUBG Evolúció – Így fejlődött a játék a kezdetektől napjainkig

   

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva