Hearthstone

Két érdekes lapból faragott a Blizzard egy erőset: a rajongók egyből rápörögtek az új kártyára


Gyűjtöttünk pár közösségi véleményt, valamint leírtuk a miénket is.

Tegnap már bizonyára mindenki látta a Priest legújabb legendary-jét, Madame Lazult, de azért mutatjuk a Blizzard tweetjét:

A Reddit népe szokás szerint darabokra szedte a lapot, megvizsgálta több irányból – alapvetően tetszett a többségnek a kártya. Egy érdekes effektet láthatunk, egy erős lapon, ami igencsak ismerős….nem csak nekünk tűnt fel:

A Curious Glimmerroot és a Chameleos keveréke valamilyen szinten a kártya: infót ad az ellenfél kezéről, és egy korrekt testet is kapunk mellé.

Curious Glimmerroot(55486).png

Chameleos(89377).png

Mások is utóbbihoz hasonlították, illetve versben előkerült a Mean Streets of Gadgetzan Priest sztárja, a Drakonide Operative is.

Drakonid Operative(49638).png

Nos hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nincs hasonlóság: ugyan a 3-2 nem olyan jó (arányosan persze), mint az 5-6, de nem feltételhez kötött és az ellenfél kezéről ad infót, ami még értékesebb.

Persze azért ne jelentsük ki azt egyből, hogy a lap OP: egyrészt csak egy darabot lehet használni belőle legendary révén, másrészt az a 3-2 tényleg jelentősen gyengébb. Természetesen olyan (baromi ritkán előforduló) szituációkról se feledkezzünk el, amikor az ellenfél keze üres (ekkor blank), illetve ha pont olyanokat dob fel, amikre semmi szükség. Előbbinél nyilván eleve jól állunk, utóbbinál pedig azért csak kaptunk információt, szóval elenyésző a hátrány.

Összességében van tehát potenciál a kártyában, igencsak nagy meglepetés lenne, ha végül nem kerülne be a metába – persze ha esetleg nagyon felgyorsul a játék, akkor értelemszerűen kikerül majd a deckekből, mert azért ez 3 manás play-nek (például egy Zoolock ellen) nagyon kevés.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva