Fifa

Nyithatóak a legújabb MOTM kártyák! – Március 27


A FIFA 19 MOTM narancs kártyáival azok a játékosok vannak megjutalmazva, akik valamilyen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Ezek a Man of the match lapok cserélhetőek, pakkokból tudjátok nyitni őket. Természetesen ahogy az mindig lenni szokott, speciális kártya révén nem marad végleg benne a pakkokban, csak limitált ideig nyithatóak.

További jó hír, hogy a narancs MOTM lapok hatással vannak az OTW kártyákra, csak a pozíciót nem változtatják.

Korábban a FIFA 18-ban volt alkalom, hogy mindössze 24 órán át voltak nyithatóak a MOTM lapok, így jól nézzétek meg és gondoljátok át, hogy mit tesztek vele, ha esetleg nyittok egy ilyet és nincs rá szükségetek. Lehet, hogy jó befektetést lehet vele csinálni közép-hosszú távon.

Az új MOTM lapok:

Sajnos az SBC fanok nem örülhetnek, MOTM lapokat nem lesz lehetőségük építeni, csomag exkluzívok maradnak.

A fentebbi lapokat március 27-ig tudjátok bontani pakkokból, így azt mondhatjuk, hogy a korábbiakhoz képest tovább elérhetőek, érdemes lesz figyelni, hogy ez milyen hatással lesz az árukra a piacon.

Nektek melyik lap lenne ideális a csapatotokba? Esetleg egy jó üzletet akartok majd csinálni Bernardo Silvával? Vagy más a favorit? Szerintünk már magában a design dob az áron egy kicsit, bár ezeknél már minden posztra legalább 3 másik lapot tudnánk mondani, ugyan ezzel a chemistry-vel.

Ezt olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva