Gaming

Az új Steam mostantól minden ingame Eventre és Update-re előre figyelmeztet majd minket


Baromi hasznosnak tűnő funkcióval bővül a Steam, ezentúl semmiről nem maradunk le.

A frissen bejelentett új Steam UI nagyon úgy tűnik, hogy csak a kezdet volt. Az újdonságok listáját ugyanis a Valve egy hasznos funkcióval is kibővítette az új arculat mellett.

Érkezik ugyanis a Steam Events, mely az összes könyvtárunkban lévő játékhoz tartozó ingame eventet számon tartja helyettünk. Figyelmeztet az Update-ekre, az új Operationre, ideiglenesen elérhető játékmódokra, akciókra és élő közvetítésekre is.

Napra pontosan beállíthatjuk az esetleges értesítéseket, melyek figyelmeztetnek egy-egy event vagy update indulására, így időzíteni tudjuk a frissítéseket és számítani fogunk a leállásokra is. De a különböző Challenge-ek, limitált ideig elérhető játékmódok, vásárlási akciók és minden rövid ideig elérhető tartalomra is külön figyelmeztetést lőhetünk. Kérhetünk külön email összefoglalót is, egyszóval tényleg minden kényelmi extrával felszerelték.

Ha tehát élesedik a rendszer, nem maradunk le semmiről kedvenc játékainkban. Sokkal kényelmesebbé válik észben tartani a rengeteg tennivalót és kipróbálásra váró újdonságot. Úgy tűnik az Epic Store erősödése tényleg versenyfutást hoz majd a nagy áruházak között, így a Steamnek is össze kell szednie magát. Az új arculat és a Steam Events azt mutatja, ezt ők is pontosan tudják!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva