Fortnite

Dr DisRespect után újabb streamer dobta a játékot: passzív-agresszív reakció a Liquid profijától


Felrakta a Minecraftot a profi.

Valami van mostanában a levegőben a Fortntie és a profik/streamerek kapcsolatát illetően, ugyanis egyre többen húzzák fel magukat a játékon. Nemrég Dr DisRespect kirohanásáról írtunk:

Dr DisRespect besokall – 33. rész: a streamer ismét szétoltotta, majd letörölte a Fortnite-ot

 

Most a Team Liquid profija, a 24 éves Chap húzta fel magát a játékon, mutatjuk mi történt:

A Blackheart tournamenten vett részt, amikor középjátékban a Baller fogta magát és elgurult. Kezdett a streamer gyógyszere is elgurulni, azonban ekkor még tartotta magát: szimplán utánafutott a golyónak, majd visszahozta biztonságba – legalábbis ez volt a terv. A valóság ugyanis mást hozott: a jármű fogta magát és eltűnt az éterben.

Itt unta meg Chap a dolgokat és egy laza passzív-agresszív reakciót láthattunk: egy pillanatra megállt, majd fogta és kilépett a játékból, hogy aztán teljes csöndben felrakja a Minecraftot mint egyfajta demonstrációt, hogy mennyire felbosszantotta magát az újabb bugon.

forrás: dexerto

Nos kétségtelen, hogy ilyen téren nem a legjobb periódusát éli a játék: megjegyeznénk, hogy a járművekkel van a legtöbb gond (emlékezzünk korábban a bevásárlókocsikra) – talán itt lenne az ideje, hogy picit visszafogja ezek játékba rakási ütemét az Epic Games?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva