Fortnite

Spoiler a javából: versenyen bukkant fel az újraélesztő kocsi, szinte biztos az érkezése


Egy bugnak köszönhetően láthattuk a kocsit.

Rengeteget cikkeztünk az utóbbi időben a Repsawn Van potenciális érkezéséről – 2 hete a rajongók már tudni vélték azokat a helyeket, ahol újra lehet éleszteni elhullott társainkat:

Second Chance: Kiszivárgott az összes Respawn Van helyszín!

Nos azóta se jött újabb infó, pedig az átlag játékos azt hihette, hogy már ekkorra bent lesz a második esély lehetősége, azonban nem. A csend megtört, noha nem hivatalosan, sőt konkrétan egy méretes bug keretein belül: versenyen bukkant fel a kocsi, mutatjuk.

Az ominózus Blackheart kupn zajlott a fenti jelenet, melyről idegességében kilépett Chap is, ahogy írtuk:

Dr DisRespect után újabb streamer dobta a játékot: passzív-agresszív reakció a Liquid profijától

Polar Peakre váltott a kamera, ahol egyszer csak felbukkant a jármű: a kommentátorok elegánsan kikerülték a szituáció kommentálását, azonban a nézőknek természetesen feltűnt a fura jelenet.

Nos ezzel gyakorlatilag hivatalosnak tekinthetjük a Vant: nyilván már a fájlok közt van, ahogy írtuk korábban is, most pedig egy bug miatt láthattuk is játékon belül.

Aki esetleg nem tudná: az Apex Legends-ben már jól működik az újraélesztés, melyre a társunk halála után van lehetőségünk (tehát a knock után) egy bizonyos ideig, melyhez a lootból kell felvenni egy bizonyos tárgyat és elvinni a képen (jobb oldalon) látható eszközhöz:

Ekkor az égből ledobja újra csapattársunkat a játék, azonban loot nélkül.

Kíváncsian várjuk, hogy meddig húzza még a dolgot az Epic Games: azon se lepődnénk meg ezek után, ha már jövőhéten berakná ezt.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva